Apartament nou cu vedere la mare, etajul 1, 3 dormitoare în Vodice

Vodice, Croația – ID 11921
199,000 €
Arie 88 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 1 900 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Acest apartament modern, situat într-o clădire nouă, oferă vedere frumoasă la mare și o locație liniștită.

Apartamentul are un living spațios cu bucătărie, hol, baie, toaletă și o terasă acoperită uimitoare, de unde vă puteți bucura de priveliștea magnifică a mării. De asemenea, are trei dormitoare, o scară și o verandă.

Apartamentul are, de asemenea, două locuri de parcare.

Suprafața utilă totală este de 88 m2, la care se adaugă un loc de parcare de 46 m2 și o pivniță mansardată de aproximativ 50 m2.

Este situat într-o zonă liniștită a orașului, într-o clădire cu patru apartamente, construită conform celor mai recente standarde de construcție și dotată cu facilități moderne. Dotările includ fațadă din polistiren, ferestre din PVC, jaluzele electrice cu plasă de țânțari, aer condiționat, pardoseli din ceramică de calitate și gard de sticlă pe terasă. Finalizarea programată și predarea spre ocupare este prevăzută pentru luna iunie 2024.

Acest apartament este o alegere ideală pentru cei care caută combinația perfectă de liniște și confort, aproape de toate facilitățile necesare.

Cumpărătorul este scutit de la plata taxei de vânzare a proprietății de 3%).

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Se află chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost împotriva soarelui puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
88 m2
Suprafață utilizabilă
86 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00