Apartament parțial mobilat în centrul orașului Bar

Bar, Muntenegru – ID 10057
139,000 €
Arie 50 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 1/4
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim spre vânzare apartament 1+1 parțial mobilat, 50 m2 situat la primul etaj al unui imobil care are 3 etaje. Apartamentul dispune de o terasă vitrată. Acesta este un apartament cu un dormitor neobișnuit de mare și există posibilitatea de a personaliza apartamentul în funcție de dorințele dumneavoastră.

Apartamentul din centrul orașului este orientat spre sud, la 250 m de plajă. Se vinde parțial mobilat.

Bar este un oraș de la malul mării cu 37.000 de locuitori, ceea ce îl face cel mai mare din sud. Faptul că orașul a fost fondat la sfârșitul secolului al XIX-lea reiese imediat din arhitectura cu un design neobișnuit. Din portul local pleacă feriboturi către Italia (Bari), Grecia și Slovenia pe tot parcursul anului. În timpul sezonului, sunt în funcțiune și alte servicii, în funcție de cererile curente ale turiștilor.

Linia de cale ferată Belgrad - Podgorica - Bar se termină aici.

Centrul orașului nu este atât de caracteristic, aici găsim numai clădiri din beton. Cea mai frumoasă și mai verde parte este Topolica, care se află la doar 500 m de port. Trebuie neapărat să vizităm palatul pentru regele Nikola I, care a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea și care acum servește ca muzeu istoric și arheologic. Acesta se află într-o grădină în care putem admira câteva zeci de arbori exotici.

Înotul în această zonă este unul dintre cele mai bune din Bar. Plaja, care are o lungime de aproximativ 800 de metri, oferă o plimbare până la portul de iahturi. Dar aceasta nu este singura opțiune de relaxare pe plajă. O alta este, de exemplu, plaja lungă de doi kilometri, împădurită și cu pietriș din Šušanj.

Dacă luați o barcă sau o dinghy la sud de Bar, veți găsi o mulțime de plaje mici, izolate și care invită la explorare.

Chiar la sudul Rivierei se află faimoasa plajă Tropicana, care se mândrește cu prestigiosul premiu Steagul Albastru nu numai pentru curățenia mării și a mediului, ci și pentru calitatea excelentă a serviciilor și siguranța acestora.

Cea mai căutată și, potrivit localnicilor, cea mai frumoasă plajă de pe Riviera Bar este așa-numita Red Beach. Aceasta este denumită astfel după culoarea romantică pe care o veți găsi aici. Nisipul este roșu, pietricelele de pe plajă și chiar și în mare există ici și colo sclipiri de pietricele roșii.

În bar se găsește de toate. Romanticii se pot plimba prin livezile nesfârșite de măslini, ale căror măsline sunt printre cele mai bune de pe Marea Adriatică.

Nici persoanele cu spirit sportiv nu se vor plictisi. Ei pot alege sporturi cu mingea, atletice, acvatice sau subacvatice, de exemplu în stațiunea Madjarica, pe plaje sau în centrele de scufundări. Există două dintre acestea în Bar. În august, vă puteți înscrie la celebrul maraton de înot, care are o lungime de cinci kilometri.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Loggie
Da
Parcare
Da
Magazin
160 m
Medic
930 m
Cafenea
350 m
Restaurant
230 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
220 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00