Casă la mare cu 4 apartamente

Rogoznica, Croația – ID 11873
770,000 €
Arie 410 m2
Dispoziție 7 + 1 camere
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Casa semidecomandată cu mai multe apartamente este situată de-a lungul coastei din Rogoznica, în al treilea rând la mare și la plajă, într-o zonă rezidențială liniștită.

Casa are 219m2 de spațiu de locuit și este situată pe un teren de 273m2. A fost construită în 2010 și este complet mobilată, nemobilată și gata de mutare. La subsol se află un apartament cu un dormitor de 38m2, cu o curte adiacentă. La celelalte etaje se află un apartament cu două dormitoare cu o suprafață de 61m2, cu terase frumoase și vedere minunată la mare. Casa are mai multe locuri de parcare și o grădină amenajată. Locație deosebit de bună, la doar 80 m de plajă.

Orașul turistic popular este situat pe coasta dalmată din Croația, la 25 de kilometri sud-est de Sibenik, în golful adânc Luka Rogoznica protejat de vânt. Rogoznica are 825 de locuitori permanenți și dispune de un mic port pentru traficul de pasageri și de un port de agrement, portul de agrement Frapa Rogoznica, considerat cel mai frumos de pe Marea Adriatică. Partea centrală a portului de agrement este situată pe o insulă artificială.

Orașul este popular printre turiști datorită coastei sale accidentate, cu mulți copaci, care oferă înot plăcut și recreere liniștită. În partea veche a orașului Rogoznica există multe restaurante, standuri de înghețată, cafenele, un centru cultural și un mic port de pescuit. În timpul sezonului au loc spectacole culturale de seară în aer liber. În partea nouă a orașului Rogoznica există un centru de informare cu acces la internet, o farmacie, o brutărie, o pizzerie și magazine.

În apropierea portului de agrement Frapa există un fenomen natural interesant, lacul Ochiul Dragonului, care este conectat la mare și, prin urmare, este sărat. Există condiții speciale în apa lacului. Nu există oxigen în stratul inferior, ci doar hidrogen sulfurat, astfel că această parte a lacului este lipsită de viață. În straturile superioare există mult oxigen, astfel încât condițiile sunt similare cu cele din mare. De exemplu, stridiile, racii, langustele și homarii trăiesc aici din abundență. Datorită particularității sale, lacul este în centrul atenției multor experți și hidrologi.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
7 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
410 m2
Teren
273 m2
Suprafață utilizabilă
219 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
70 m2
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
12 km
Cafenea
300 m
Restaurant
120 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
40 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00