Casă modernă semidecomandată într-o locație liniștită, la numai 650 m de mare și de centrul orașului Vodice

Vodice, Croația – ID 11827
380,000 €
Arie 200 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 650 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Această casă semidecomandată elegantă este situată într-o zonă liniștită a frumosului oraș Vodice, cunoscut pentru atmosfera sa pitorească și istoria sa bogată. Este situată la doar 650 de metri de malul mării și de centrul orașului, permițând un acces convenabil la plajele, restaurantele și magazinele locale.

Această casă modernă este compusă din parter și etaj și se află în prezent în faza de construcție roh-bau, finalizarea fiind programată pentru vara anului 2024. Oferă o construcție de calitate, fațadă din polistiren, ferestre din PVC cu plase de țânțari, jaluzele exterioare cu ridicare electrică, încălzire electrică prin pardoseală în băi, living și sufragerie, pardoseli de calitate și aer condiționat în toate camerele. În plus, casa dispune de o grădină împrejmuită și amenajată care oferă un spațiu ideal pentru odihnă și relaxare.

La parter veți găsi un hol, cămară, toaletă, bucătărie cu sufragerie și living și o terasă. O scară interioară vă duce la primul etaj, unde veți găsi dormitorul 1 cu baie proprie și acces la terasă, dormitorul 2 cu terasă, baie și dormitorul 3. Casa dispune de 2 locuri de parcare și o parte corespunzătoare din grădină.

Aici există posibilitatea de a construi o piscină pentru o taxă suplimentară.

Casa are o suprafață utilă totală de 125,20 m2 și o grădină de 159 m2.

Pentru mai multe informații și pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă găsiți casa ideală în această zonă pitorească din Dalmația.

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Acestea sunt situate chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost de soarele puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
200 m2
Teren
159 m2
Suprafață utilizabilă
125.2 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00