Apartament spațios cu două camere, cu vedere minunată la mare și la piscină

Obzor, Bulgaria – ID P341
de la 77 € per zi
advert.person_size
5 hosté
advert.beds
3 lůžka
1× paturi single,1× paturi duble
balcony Balcon
pool_count 3 piscine
aircondition Aer condiționat
kitchen_full Bucătărie complet echipată
shower Duș
tv TV
vacuum Aspirator
lift Lift
accessible Accesibil
bar Bar
restaurant Restaurant

Oferim spre inchiriere un apartament spatios cu doua camere cu vedere minunata la mare si piscina. Accesul la balcon este posibil din ambele camere. Apartamentul este situat la prima linie direct pe plaja la etajul 2 al etajul 5 al unui bloc cu lift. Este format dintr-un hol de intrare, un living spațios cu masă și scaune, o canapea extensibilă și un șezlong, un televizor și o chicinetă utilată, un dormitor separat și o baie cu duș, toaletă și uscător de păr.

Apartamentul este situat in complexul statiunii Obzor Beach, care este o combinatie intre o frumoasa locatie litorala si un fundal bogat impresionant si reprezinta un punct de plecare ideal pentru sejururi relaxante precum si pentru o vacanta activa. Lungimea plajei chiar in fata complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt relativ calme, cu nisip auriu.

În timpul șederii dumneavoastră, vă puteți relaxa în centrul de wellness cu o selecție largă de tratamente, puteți savura băuturi la bar, puteți lua masa într-un restaurant selectat și puteți folosi facilitățile impresionante de conferințe. La un cost suplimentar este disponibil și un set de plajă, care include 2 șezlonguri și 1 umbrelă.

Pe lângă centrul spa și wellness, hotelul oferă o piscină în aer liber încălzită, mai multe piscine pentru copii pentru cei mai mici oaspeți și o sală de jocuri cu biliard, darts, jocuri electronice și jocuri video. Există, de asemenea, o aplicație gratuită unde oaspeții pot rezerva diverse atracții. Există, de asemenea, o grădiniță cu miniclub și colț de joacă și minigolf.

În timpul șederii dumneavoastră, vă puteți relaxa confortabil în timp ce vă plimbați pe frumoasa plajă de nisip din apropiere și puteți explora, de asemenea, podgoriile, pădurile și câmpurile din jur pe jos sau cu bicicleta. Descoperiți podgoriile, pădurile și câmpurile din jur pe jos sau cu bicicleta. Hotelul este ușor conectat la o rețea de transport excelentă, așa că puteți merge și la Varna și Burgas.

Rezervați o dată

Listă de prețuri

Ianuarie 77 € per zi
Februarie 77 € per zi
Martie 77 € per zi
Aprilie 77 € per zi
Mai 88 € per zi
Iunie 110 € per zi
Iulie 110 € per zi
August 110 € per zi
Septembrie 110 € per zi
Octombrie 88 € per zi
Noiembrie 77 € per zi
Decembrie 77 € per zi
Magazin
290 m
Medic
1 km
Cafenea
60 m
Restaurant
60 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00