Duplex de lux 1+1 într-un complex familial lângă mare

Bogaz, Cipru – ID 11422
184,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 1/2
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Doriți o proprietate în Cipru în sistem hire purchase direct de la dezvoltator? Vă prezentăm continuarea unui proiect de succes al partenerului nostru de la malul mării. Aceasta este a treia fază a unui proiect de familie lângă mare în Cipru.

Un avantaj uriaș este faptul că proprietarii musai se bucură de infrastructura tuturor celor trei etape, inclusiv de facilitățile și infrastructura de pe plajă. Există un dig minunat. Accesul la plajă este rezolvat printr-o trecere subterană pe sub drum.

Predare-primire decembrie 2025

Plan de eșalonare până în decembrie 2026 fără majorare

Fotografiile sunt ale unui apartament analog din prima fază.

Planul de plată

Depozit: minim 3 000 GBP

%35 - în termen de o lună

%45 - în rate până la predarea cheii (decembrie 2025)

%20 - după predarea cheii timp de 1 an (decembrie 2026)

În aceste proiecte vă oferim un frumos duplex elegant 1+1 cu balcon. Aceasta este a treia fază a proiectelor din spatele drumului - vezi parcela în roșu. Creșterea preconizată a prețului până la predarea în decembrie 2025 este de min. 40%, deci cu cât investiți mai devreme în proiecte, cu atât prețul va fi mai bun.

În anumite condiții, puteți obține o reducere de 3% din prețul proprietății pentru această ofertă.

Accesorii ale proiectului :

În cadrul proiectului se află : piscină în aer liber, piscină interioară, parc acvatic, trasee de ciclism și de mers pe jos, fitness, spa / masaj - centru de înfrumusețare, teren de tenis, baschet și volei, restaurant, cafenea , bar, terasă cu rădăcini, bar pe plajă, Există un club pentru copii și multe alte activități sociale.

Taxe în plus față de: TVA, utilități, alocație pentru infrastructură, servicii juridice, mobilier și electrocasnice - elementele de bază sunt incluse.

Pentru prețul total și procedură, vă rugăm să ne contactați.

Noi am fost primii care v-am oferit posibilitatea de a investi în proprietăți în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră. Alegeți-vă partenerul cu atenție, vă va economisi mult timp și bani.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
1 + 1 camere
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
5 m2
Piscină
8 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
10 km
Cafenea
250 m
Restaurant
350 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00