Frumos penthouse în Budva, Becici, cu vedere panoramică la mare uluitoare

Bečići, Muntenegru – ID 12120
390,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un penthouse exclusivist în Budva, într-o locație liniștită din Becici, la doar o scurtă plimbare de marea azurie. Acest apartament spațios de 70 m2 este situat la etajul 5 al unui complex modern.

Amenajarea oferă: un living deschis cu zonă de luat masa și bucătărie complet echipată, două dormitoare elegante, două băi luxoase și un balcon generos cu vedere incredibilă.

Apartamentul este complet mobilat și dotat cu tot mobilierul, deci este gata de utilizare imediată. Oferta include, de asemenea, utilizarea exclusivă a terasei de pe acoperiș, de unde vă puteți bucura de vedere panoramică la mare.

Există parcare în fața clădirii și în jurul complexului, asigurând confortul proprietarilor și al oaspeților lor.

Bečići este o stațiune pitorească, cu o gamă largă de magazine, cafenele și restaurante. Apartamentul este situat la doar 600 de metri de coastă, permițând accesul ușor la plajă și la mare.

Nu ratați această oportunitate unică într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Muntenegru. Bucurați-vă de un stil de viață luxos și de o atmosferă mediteraneană de coastă în acest penthouse exclusivist. Tururile sunt disponibile prin programare.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
430 m
Medic
1 km
Cafenea
160 m
Restaurant
80 m
Bar
470 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00