Minunat, nou, 2 camere în prima linie, cu vedere frumoasă la mare, Byala

Byala, Bulgaria – ID 11920
65,000 €
Arie 72 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 8 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Ofertă de top! O descoperire unică! Vă oferim în atenția dumneavoastră un excelent apartament cu două camere într-un mic complex rezidențial, situat în prima linie în imediata apropiere a plajei de nisip și a toboganelor de apă din orașul balnear Byala, Bulgaria. Distanța de la plajă este de 150 de metri, toate facilitățile și infrastructura sunt la distanță de mers pe jos.

Apartamentul este situat la etajul al treilea și este format dintr-un living cu bucătărie și zonă de luat masa, dormitor separat, baie și două terase - o terasă pătrată spațioasă cu ieșire din dormitor și o terasă cu ieșire din living. De la ferestre și de pe terase există o vedere frumoasă la mare.

Suprafața construită este de 60 m2, iar suprafața totală este de 72 m2. Apartamentul este complet mobilat și echipat cu tot ce este necesar pentru o viață confortabilă, gata de utilizare. Apartamentul are 6 locuri de dormit (pat dublu, canapea extensibilă și 2 canapele extensibile). Mobilier și aparate noi!

Apartamentul este potrivit pentru vacanțe sezoniere cu întreaga familie, precum și pentru locuit permanent.

Există un lift, un sistem de camere și locuri de parcare. Taxa de întreținere este de 8 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate să se uite pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Organizăm închirieri și gestionarea proprietăților pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de aeroportul din Varna și la 60 km de aeroportul din Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
72 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
800 m
Medic
1 km
Cafenea
860 m
Restaurant
110 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
570 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00