Studioul de investiții 6% randament pe an

Pafos, Cipru – ID 12143
203,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție studio
Etaj 1/4
Mare 4 000 m
Condiție În construcție

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit. Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, noi suntem agenții dezvoltatorului, iar dumneavoastră cumpărați direct de la vânzător.

Studio excelent pentru investiții pentru studenți lângă noua Universitate Americană din Paphos, cu randament de 6% pe an.

11 apartamente studio

8 apartamente cu un dormitor

6 apartamente cu două dormitoare

Toate unitățile sunt amenajate ergonomic, au planuri deschise, finisaje și specificații de înaltă calitate și fiecare are un loc de parcare alocat.

Potențialul excelent de închiriere al Ava Plaza îl face o investiție ideală, oferind o combinație de randamente excelente de închiriere și un potențial puternic de apreciere în timp. Aceste proprietăți sunt situate într-o zonă cu o cerere mare de închiriere datorită cartierului de afaceri din jur și a noii Universități Tepak.

Cheltuieli în plus: TVA - poate fi recuperat în timp., utilități, alocație pentru infrastructură, servicii juridice, mobilier și electrocasnice.

Pentru prețul total și evoluția vă rugăm să ne contactați.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
studio
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Terasă
5 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00