Vilă de lux cu piscină și vedere panoramică la Split

Split, Croația – ID 11663
1,800,000 €
Arie 950 m2
Dispoziție 7 camere + bucătărie
Mare 3 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim vile de lux în apropiere de Split, în același timp într-un mediu liniștit și aproape de principalele artere de circulație, care vă vor oferi conexiuni excelente cu Split, care se află la doar 15 minute distanță.

Vila nou construită oferă vederi uimitoare la mare și la insule, chiar și din interiorul casei.

Vila este situată pe un teren de 800 m2, cu o suprafață de locuit de 285 m2, repartizată pe trei etaje. Parterul - spațiu deschis include o bucătărie luxoasă conectată la sufragerie și un living spațios, care duce la o terasă mare cu un jacuzzi de 35 m2, grătar și grădină, precum și o toaletă, o spălătorie și un spațiu de depozitare suplimentar.

Scările interne duc la etajul superior, unde există un alt living și trei dormitoare cu baie proprie, dintre care două au balcoane cu vedere la mare. La etajul al treilea se află dormitorul principal cu propria terasă, de unde se poate admira o vedere frumoasă la mare.

Vila este, de asemenea, o oportunitate excelentă de investiție pentru închirieri turistice și ca reședință privată pentru relaxare.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
7 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
950 m2
Teren
800 m2
Suprafață utilizabilă
285 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00