Vilă de lux nou construită cu piscină, la 300 m de mare în Tribunj

Tribunj, Croația – ID 11854
790,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 180 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim o vilă frumoasă și modernă, cu piscină și grădină, într-o locație excelentă în Tribunj, la doar 300 m de mare!

Vila de lux este împărțită în parter și etaj. Suprafața utilă totală este de 182 m2, iar curtea este de aproximativ 150 m2.

La parter veți găsi un hol de intrare cu garderobă, hol, birou, spălătorie, baie, bucătărie cu zonă de luat masa și living cu acces la o terasă spațioasă unde se află o piscină cu zonă de plajă.

O scară interioară duce la primul etaj, unde se află trei dormitoare, fiecare cu baie proprie și acces la terasa acoperită.

Vila include două locuri de parcare.

Vila se vinde nemobilată.

Designul modern și construcția de calitate includ: ferestre cu profil ALU Schüco de 60 mm cu pervaz zero, jaluzele electrice și plase de țânțari, încălzire prin pardoseală în toate camerele, aer condiționat în toate camerele, ușă de intrare cu detector de amprentă, piscină exterioară cu contracurent și grădină amenajată.

Cumpărătorul este scutit de plata taxei de vânzare a proprietății de 3%.

Tribunj este un oraș pitoresc de la malul mării din Croația, situat în apropierea celebrei stațiuni Vodice și nu departe de orașul Sibenik. Acesta este situat pe o peninsulă pitorească care se aruncă în Marea Adriatică. Orașul este renumit pentru străzile sale înguste pitorești, partea veche a orașului conservată și atmosfera tipică de la malul mării. Tribunj este o destinație de vacanță populară, în special pentru iubitorii de plaje liniștite, tradiții pescărești și delicii gastronomice. În jurul orașului există numeroase golfuri, insulițe și frumuseți naturale, ceea ce face din Tribunj un loc ideal pentru excursii și pentru a descoperi frumusețea coastei croate.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
250 m2
Suprafață utilizabilă
182 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
90 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00