3 camere într-un proiect, de vânzare în rate, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 11822
92,000 €
Arie 68 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 800 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un nou proiect! Emilia Romana City este o mică clădire de tip boutique în stil urban, care aduce confort casnic și comoditate. Este situat aproape de centrul orașului Sunny Beach și, în același timp, într-una dintre cele mai verzi și mai liniștite zone ale acestuia.

Acest apartament special cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 68,59, este situat la etajul cinci. Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și balcon. Apartamentul se vinde nemobilat, dacă sunteți interesat de mobilier și echipamente, vă vom ajuta cu plăcere!

Suprafața complexului este de 850 m2. Va exista o clădire modernă formată din doar 19 apartamente. Terenul pe care se va construi Emilia Romana City este adiacent cu clădirile Este, Verde, Boutique și Park. De asemenea, terenul este mărginit de un parc de 7000 m2. Clădirea va avea apartamente cu 2 camere de 56 mp și apartamente cu 3 camere de 68 mp. Toate apartamentele vor fi oferite cu finisaje la cheie. Complexul va avea o parcare, iar proprietarii vor putea achiziționa un loc de parcare. Proprietarii apartamentelor din Emilia Romana City vor putea folosi infrastructura și sistemul de cluburi din clădirile care fac parte din viitorul complex Emilia Romana Resort, contra unei taxe suplimentare. Arhitectura modernă, amenajarea practică și manopera de calitate sunt principalele avantaje competitive ale clădirii.

Construcția este programată să înceapă pe 10 octombrie 2024. Perioada de construcție - 24 de luni

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
68 m2
Suprafață utilizabilă
60.36 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
370 m
Medic
1 km
Cafenea
280 m
Restaurant
150 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00