1 camera cu vedere la mare si piscina, complex 5*, Aheloy

Aheloy, Bulgaria – ID 11917
30,000 €
Arie 25 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un frumos 1 dormitor, suprafața totală de 25 m2, situat la etajul patru din cinci etaje într-un complex privat de 5* Marina Cape în Aheloy, Bulgaria. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, baie cu toaletă. Vederea este spre mare și piscină. Complexul Marina Cape este situat pe prima linie a stațiunii balneare Aheloy. (50 m de plajă) Complexul luxos și confortabil are o plajă privată, iar combinația de vedere impresionantă la mare, servicii de calitate și divertisment poate satisface cele mai înalte cerințe ale oricărui iubitor de frumusețe și confort. Complexul este deschis pe tot parcursul anului. Părți ale complexului sunt conectate prin căi liniștite, parcuri de flori și pomi fructiferi.

În complex veți găsi:

- piscine

- cafenele și restaurante

- centru SPA cu saună, baie turcească, detoxifiere cu ioni, jacuzzi

- sală de gimnastică modernă și funcțională

- asistență medicală

- centru pentru copii, bowling, biliard

- supermarket, centru comercial

- centru de conferințe cu o capacitate de 700 de locuri

- parcare

- un port de agrement unde puteți închiria o barcă.

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Stațiunea balneară Aheloy este cunoscută pentru atmosfera liniștită, parcurile verzi, grădinile și viile sale. Se află la doar 5 minute de mers cu mașina de orașul antic Nessebar și de stațiunea de top din Balcani - Sunny Beach. Aheloy este direct legată de Burgas (29 km) și de aeroport prin linii regulate de autobuz, microbuze și microbuze.

Pomorie, care se află la 9 km distanță, este unul dintre cele mai bune locuri pentru turismul balnear, datorită nămolului curativ extras din lacul de sare. Golful Pomorie este o destinație populară pentru pasionații de navigație, navigație și pescuit.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
25 m2
Suprafață utilizabilă
22 m2
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
100 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00