1 cameră, la 300 de metri de plajă, complex Sorrento Sole Mare, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 11983
57,500 €
Arie 34 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim în atenția dumneavoastră o cameră confortabilă cu 1 cameră, situată la parter, suprafața este de 34 m2. Amenajare: o zonă de relaxare cu chicinetă, baie cu toaletă și o terasă spațioasă. Prețul include tot mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complexul Sorrento Sole Mare este situat într-o zonă liniștită din Sveti Vlas, la 300 de metri de plajă și în imediata apropiere de toată infrastructura necesară: magazine, restaurante, baruri, zone verzi, cluburi, etc. Complexul este la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră: Zone verzi bine întreținute, piscină cu secțiune pentru copii, zonă de relaxare, recepție, restaurant cu verandă, loc de joacă pentru copii, zonă de grătar, spălătorie/ curățătorie chimică, parcare securizată, pază 24 de ore, întreținere și curățenie. Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, oferim o gamă de proprietăți de calitate și dovedite de neegalat. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sveti Vlas, Bulgaria, este un orășel confortabil de pe coasta de sud a Bulgariei, care aparține regiunii Burgas și face parte din municipalitatea Nessebar. Stațiunea a primit statutul de oraș în 2006. Cu toate acestea, după deschiderea unui sanatoriu pentru tratarea bolilor pulmonare, aici a început să se construiască o stațiune de vacanță. În 1963, Sveti Vlas a fost recunoscută ca stațiune balneară climatică, situată la intersecția dintre munte și mare, în partea de nord a golfului, chiar vizavi de orașul vechi Nessebar, inclus pe lista UNESCO a siturilor special protejate. În partea centrală a golfului se află binecunoscuta stațiune Sunny Beach, a cărei margine nordică se varsă lin în primele clădiri din Sveti Vlas.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
34 m2
Suprafață utilizabilă
29.92 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
920 m
Cafenea
350 m
Restaurant
10 m
Bar
460 m
Școală/gradiniță
870 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00