2 camere, locație excelentă la doar 100m de telescaun, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 11895
62,244 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Sârtie 100 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim în atenția dumneavoastră 2 camere la doar 100 de metri de stația principală de gondolă și de strada centrală, pietonală Glazne din Bansko!

Bucurați-vă de luxul unui apartament complet mobilat în inima unei Mecca a sporturilor de iarnă, a golfului și a deliciilor gastronomice. Apartamentul combină confortul unei cazări confortabile cu proximitatea față de distracțiile de iarnă, terenurile de golf și experiențele gastronomice de top. Acest apartament oferă nu numai eleganță și prestigiu, ci și o oportunitate unică de a experimenta combinația perfectă de sport, relaxare și mese rafinate.

Apartamentul de 66,52 m2 este situat la primul etaj din șase. Dispunere: hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și două balcoane.

Complexul Belvedere Holiday Club este un complex închis și dispune de apartamente de lux combinate cu facilități uimitoare: recepție, restaurant, lobby bar, piscină interioară și exterioară cu zone pentru copii, depozit pentru schiuri și cluburi de golf, saună, jacuzzi, baie de aburi, solar, colț pentru copii, parcare ( interioară, exterioară), sală de conferințe, centru de afaceri, o mulțime de zone de relaxare, terenuri frumoase și bine îngrijite.

Complexul este în funcțiune pe tot parcursul anului, iar taxa de întreținere este de 11 € /m2 fără TVA pe an.

Locație și atracții locale

Acest complex este incredibil de bine situat și oferă rezidenților acces ușor la toate facilitățile. Centrul orașului istoric Bansko se află la 800 de metri prin străzile pietruite fermecătoare și proprietățile din secolul al XVI-lea. Mulți compară acest oraș pitoresc cu un orășel din Pirinei și din Alpi. Cu schiuri și prețuri excelente, nu este de mirare că oamenii se mută din Alpi la Bansko. Cea mai nouă destinație de schi din Europa. De asemenea, terenul de golf se află la doar 5 km de acest complex, ceea ce îi conferă un farmec excelent pe tot parcursul anului, pe care multe zone din Bulgaria pur și simplu nu îl au. Oportunitatea de a schia iarna și apoi de a juca golf în timpul verii umede din Bansko este o combinație foarte atractivă pentru proprietarii de case de vacanță și pentru investitori deopotrivă.

Noi ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Și încă puțin despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.

Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila - cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Este situat la 161 km. sud de aeroportul din Sofia și la 56 km. sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că în Bansko există de toate!

Drumeții de iarnă

Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii cu o lungime cuprinsă între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie din cele 400 analizate. Bansko oferă 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un magazin de schi la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate îi transportă pe oaspeți rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei de schi, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul pe timp de noapte.

Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, șase teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există un carusel mobil, lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57.66 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
220 m
Medic
720 m
Cafenea
270 m
Restaurant
190 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
420 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00