3 camere cu vedere magică la mare, Midia Grand Resort, Aheloy

Aheloy, Bulgaria – ID 11657
95,000 €
Arie 111 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 10 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Reducere! Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament spațios de 3 camere, cu o suprafață totală de 111,73 m2, situat la etajul 4 din 6 etaje, în complexul privat Midia Grand Resort din Aheloy, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și terasă cu vedere frumoasă la mare. Apartamentul este gata imediat pentru utilizare pe tot parcursul anului sau pentru închiriere. Complexul în care este situat apartamentul este un complex de vacanță elegant în prima linie la mare, la 100 de metri de cea mai lungă plajă (12 km) dintre orașele Varna și Burgas. În același timp, se află la câteva minute de zona comercială Aheloy, cu restaurante și cafenele. Este format din două clădiri cu parter și șase etaje rezidențiale cu expunere sud-estică și un total de 359 de apartamente. Priveliștile sunt spre râul Aheloy și Marea Neagră, precum și spre stațiunile Pomorie și Ravda. Complexul oferă zone verzi bine întreținute și o atmosferă relaxată. Are un design modern și zone comune, apartamente confortabile și elegante și o gamă largă de facilități și servicii. Complexul este deschis de curând pe tot parcursul anului. Proprietarii și oaspeții lor sunt la dispoziția complexului:

- recepție 24 de ore, room service și pază.

- Două restaurante (bucătărie națională, restaurant de pește).

- Lobby bar și cafenea

- Loc de joacă pentru copii

- Centru de afaceri cu acces la internet

- Loc de joacă

- Piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, bar lângă piscină, jacuzzi

- centru de fitness și masaj

- Salon de coafură și de înfrumusețare

- Parcare gratuită pentru proprietari și oaspeți

- Închiriere de mașini

- Serviciu de spălătorie

Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Ofertă foarte bună, recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opiniile noastre cu clienții noștri care folosesc proprietățile de mult timp și le-au cumpărat cu succes, așa cum au fost planificate, în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim sfaturi de specialitate, dar adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese de dumneavoastră.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Stațiunea balneară Aheloy este cunoscută pentru atmosfera sa liniștită, pentru parcurile verzi, grădinile și viile sale. Se află la doar 5 minute de mers cu mașina de orașul antic Nessebar și de stațiunea de top din Balcani - Sunny Beach. Aheloy este direct legată de Burgas (29 km), iar la aeroport se poate ajunge cu linii regulate de autobuz și microbuze. Pomorie, care se află la 9 km, este unul dintre cele mai bune locuri pentru turismul balnear, datorită nămolului curativ extras din lacul de sare. Golful Pomorie este o destinație populară pentru pasionații de navigație, navigație și pescuit.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
111 m2
Suprafață utilizabilă
93 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
360 m
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
190 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00