3 camere Frumoasă duplex din piatră, mobilată cu gust, Paliouri, Grecia

Paliouri , Grecia – ID 11819
135,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 1 700 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Frumos și confortabil, duplex din piatră de vânzare în orașul pitoresc înfloritor Paliouri, cu 80 m de spațiu de locuit. Casa pe două etaje oferă două dormitoare, 2 băi, bucătărie cu living și ieșire la două balcoane. Casa este în stare originală și este gata la cheie cu multe extra, cum ar fi mobilier, instalații electrice, invertoare AC, sistem de alarmă, plase de țânțari, accesorii pentru ferestre din PVC, șemineu, sistem de încălzire privat și multe altele. O plimbare până la frumosul oraș Paliouri este la doar o scurtă plimbare și la toate facilitățile, plaja este la 1200m distanță.

Dacă doriți informații suplimentare sau o vizionare a acestei proprietăți, nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00