3 camere în construcție, Aphrodite Green, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 11761
109,200 €
Arie 74 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 14 € per m2/an
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un mare complex în construcție! Arhitectura urmează linia rafinată a complexelor deja construite Aphrodite Gardens și Aphrodite Park și este o continuare firească a acestora. Tonurile calde de nisip ale fațadelor, inspirate de orașele africane antice, se îmbină cu albastrul rece al piscinei pitorești pentru a crea un sentiment de oază.

Acest apartament special cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 74,30m2, este situat la etajul al treilea din șase etaje. Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și balcon. Apartamentul se vinde nemobilat, în caz de interes cu mobilă și echipament vă ajutăm cu plăcere!

Pentru confortul rezidenților, complexul oferă o piscină pentru adulți cu o secțiune pentru copii. Pentru a anticipa și a satisface toate cerințele clienților noștri, oferim diferite opțiuni de locuințe - studiouri mici și compacte, apartamente spațioase cu una și două camere. Complexul dispune de 40 de apartamente, dintre care - 23 de apartamente cu un dormitor, 5 garsoniere, 12 apartamente cu două dormitoare. Aphrodite Green vă oferă o combinație perfectă de calitate și preț. Gama de prețuri a proiectului este accesibilă pentru un cumpărător obișnuit. Puteți achiziționa proprietatea cu un împrumut bancar sau puteți profita de planurile flexibile de plată fără dobândă pe care le oferim. Combinația dintre verdeața frumoasă, stilul arhitectural unic și managementul impecabil pe tot parcursul anului creează toate condițiile pentru o viață confortabilă la prețuri accesibile. Cartierul în care se află complexele "Afrodita" și unde va fi construit noul proiect "Afrodita Green" este liniștit și verde, suprafața parcurilor fiind de aproximativ 7 hectare. În parcuri există un loc de joacă și o zonă de recreere, o sală de gimnastică în aer liber și un teren de sport. Caracterul individual al clădirilor noastre nu trece neobservat de turiștii care decid să viziteze stațiunea Sunny Beach. Pentru cei care doresc să investească bani nu numai pentru vacanța de vară, ci și pentru cei care doresc să câștige, au condiții excelente pentru închirierea pe cont propriu sau prin intermediul unei companii de management cu contracte individuale de închiriere. Aceasta este o condiție prealabilă bună pentru a vă investi banii.

În complexul va fi disponibil pentru dvs. și oaspeții dvs. în "Aphrodite Green": * Piscină cu o secțiune pentru copii; * Umbrele de soare, șezlonguri; * Lobby cu un design unic; * Recepție; * Control de acces și supraveghere video pe tot parcursul anului; * Managementul proprietății pe tot parcursul anului; * Aproape de stațiile de autobuz, autobuze spre Nessebar, Burgas; * Aeroportul Burgas la 30 km; * 2 parcuri acvatice pe Sunny Beach - la 10 minute distanță; * Stație de autobuz în apropiere! * Serviciu profitabil - oportunitate de investiție! Puteți închiria apartamentul pe termen scurt sau pe termen lung.

Data estimată de finalizare a construcției este programată pentru iulie 2024.

Taxa de întreținere este de 14 €/m2 pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele. Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
60.86 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00