4+1 cu garaj și teren mare, Vraninó

Vranino, Bulgaria – ID 11448
40,000 €
Arie 3000 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 15 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare o casă de familie în stare foarte bună, într-un sat liniștit, la 14 km de orașul Kavarna. Dimensiunea casei este de 80 m2, iar dispunerea este de 4+1. Casa este la parter, cu două intrări. Se compune dintr-un hol de intrare, living, trei dormitoare, bucătărie separată. Este necesar să se construiască o baie cu o toaletă. În casă există un coș de fum, iar încălzirea este rezolvată de o sobă, dar există și un aparat de aer condiționat, care poate fi încălzit iarna și răcit vara. Există, de asemenea, o unitate cu 1 dormitor cu intrare separată, cu baie și coș de fum cu sobă. Această parte este pentru renovare. Lângă casă se află un garaj și clădiri tehnice. Există apă municipală și electricitate la proprietate. Deșeurile sunt rezolvate prin fosa septică. Casa este parțial subterană. Terenul are 3000 m2 și este împărțit într-o parte împrejmuită în fața casei și o parte utilitară, care ar fi potrivită pentru creșterea animalelor sau pentru culturi. Întregul teren este îngrădit. Terenul are un mare potențial pentru orice cultivator de fructe și legume sau crescător de animale.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o cantitate imbatabilă de proprietăți imobiliare de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Vranino este un sat cu aproximativ 280 de locuitori. Este situat la 10 km de orașul Kavarna, care are o plajă municipală. În sat există un centru comunitar, o grădiniță, un birou municipal, un oficiu poștal, drumurile sunt în stare bună, acoperire de către toți operatorii de telefonie mobilă, autobuze regulate către sat.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută ca "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
3000 m2
Teren
3000 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Suprafață construită
70.4 m2
Parcare
Da
Magazin
10 km
Medic
11 km
Cafenea
11 km
Restaurant
9 km
Bar
11 km
Școală/gradiniță
8 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00