Apartament cu terasă în centrul orașului, Zabljak

Žabljak, Muntenegru – ID 12074
155,000 €
Arie 57 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Sârtie 450 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament de lux cu 3 camere în Zabljak, într-o clădire nouă în centrul orașului. Apartamentul are o suprafață de 57m2 și este situat la etajul 3 al clădirii cu lift.

Dispunerea apartamentului: living conectat cu bucătăria și sufrageria, două dormitoare, baie și balcon mare. Apartamentul este complet mobilat și echipat cu lux. Totul este elegant și făcut la comandă. Întregul apartament are tavane suspendate cu iluminare cu neon.

Sistemul de sunet a fost implementat în tot apartamentul. Radiatoare în fiecare cameră, încălzire prin pardoseală în tot apartamentul și aer condiționat în camera de zi. Există posibilitatea de conectare și încălzire cu peleți.

Apartamentul are o pivniță de 9m2 unde puteți depozita echipamentul de iarnă.

În fața și în jurul clădirii există parcare.

La câțiva pași se află magazine, cafenele, restaurante, oficiul poștal, stația de autobuz și toate instituțiile importante.

Žabljak este un oraș situat în partea de nord a Muntenegrului. Are o populație de mai puțin de 2000 de locuitori. Orașul este situat în mijlocul platoului Munților Durmitor, care este un monument natural UNESCO și un parc național. Centrul său este situat la o altitudine de aproximativ 1450 m deasupra nivelului mării.

Înainte de Primul Război Mondial, Zabljak era un oraș tipic de munte. Datorită arhitecturii tipice și frumuseții naturii înconjurătoare, locul a devenit un centru important pentru turiștii nu numai din Regatul Iugoslaviei, ci și din Italia (datorită legăturilor strânse dintre Italia și Muntenegru).

Orașul a fost incendiat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar a fost reconstruit imediat după război și a devenit centrul sporturilor de iarnă din Muntenegru.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
50.16 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
20 m
Medic
30 km
Cafenea
80 m
Restaurant
30 m
Bar
90 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00