Apartament cu terasă pe acoperiș și vedere la mare, 90 m de la mare, Vir

Vir, Croația – ID 12156
300,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 90 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament excelent cu o terasă frumoasă pe acoperiș pe insula Vir.

Situat la 90 m de mare, în partea de sud a insulei.

Acest apartament este situat la etajul al doilea al unei case cu un total de 3 unități rezidențiale. Acesta este format dintr-un hol de intrare, două dormitoare, 2 băi, bucătărie, sufragerie, living și o terasă acoperită.

Suprafața netă totală a apartamentului cu terasă este de 71,14 m2.

În plus, apartamentul are 2 locuri de parcare și o terasă pe acoperiș de 41,30 m2 cu vedere fantastică la mare.

Cu anexele menționate, această proprietate are o suprafață utilă netă totală de 86,47 m2.

În plus față de terasa de pe acoperiș, există vedere la mare din dormitor și de pe terasa de la etaj.

Proprietatea se vinde complet mobilată.

Clădirea a fost construită în 2017. A fost construită din cărămidă termopan. A fost instalată o izolație termică de 8 cm. Există, de asemenea, ferestre din aluminiu cu obloane electrice și plase de insecte. Pietrele glisante sunt din aluminiu. Cele de mai sus prezintă un certificat energetic excelent A. Podelele sunt acoperite cu parchet și gresie. Există un coș de fum. De asemenea, două aparate de aer condiționat. Un interfon video este instalat. În cele din urmă, ușa de intrare în apartament este antiefracție.

Insula Vir este unul dintre cele mai renumite centre turistice din Croația. Insula Vir este situată chiar în partea de nord-vest a județului Zadar. Este înconjurată de Marea Vir și de strâmtoarea Povljan, precum și de numeroase golfuri mai mici. Este legată de continent printr-un pod.

Litoralul accidentat al insulei Vir, cu o lungime de 31,43 km, este decorat cu numeroase plaje, de la cele cu nisip, pietricele până la cele stâncoase, stâncoase, de la plaje aglomerate, organizate, cu o varietate de facilități, până la golfulețe intime, ca parte a naturii nealterate. Plajele din Vir, parțial situate lângă păduri de pini cu o mare cristalină, fac din această insulă un loc ideal pentru vacanțe în familie.

În afară de drumețiile din lunile de vară, Vir este o oază de liniște ideală pentru viața de familie în timpul iernii. Dispune de toate facilitățile necesare: școală, grădiniță, magazine, stație de autobuz, restaurante și cafenele.

Vir se află la 26 km de Zadar și la 12 km de cel mai apropiat oraș, Nin.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
71.14 m2
Terasă
41.3 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
690 m
Medic
2 km
Cafenea
560 m
Restaurant
310 m
Bar
780 m
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00