Apartament mobilat și utilat cu grădină privată, Medulin

Medulin, Medulin, Croația – ID 12160
238,500 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Într-o locație excelentă în Medulin, apartament la parter cu o grădină de 60 m2, care constă dintr-o parte pavată cu piatră și o parte cu iarbă unde este posibil să se construiască o piscină.

Apartamentul este compus din: hol spațios, living cu bucătărie, 2 dormitoare, baie, grădină mare de 60 m2, loc de parcare și depozit.

Apartament foarte bine utilat, mobilat și bine construit, orientat spre sud, aspect funcțional.

Apartamentul dispune și de o magazie de 5,5 m2, situată lângă apartament, și parcare în incintă.

Medulin se află pe lista centrelor de frunte ale turismului din Istria și este una dintre cele mai renumite 20 de stațiuni din Marea Adriatică. Dezvoltarea dinamică a acestui sat de pescari, cândva mic, a fost posibilă datorită locației sale excepționale și climatului mediteranean blând. Vizitatorii din Medulin se pot bucura de un peisaj liniștit și unic sau pot petrece o vacanță dinamică cu oferta excelentă a acestui centru turistic. Ideal pentru toate sporturile nautice, dar datorită iernii blânde, climatului mediteranean și infrastructurii sportive bogate, se pot bucura de toate celelalte sporturi și activități recreative.

Restaurantele din Medulin nu vă vor lăsa cu siguranță indiferenți cu oferta lor de mâncăruri pline de imaginație.

Gustați specialitățile de pește, crab și crustacee de la Marea Adriatică, prosciutto din Istria, delicatesele de primăvară cu sparanghel sălbatic și creațiile gastronomice de toamnă cu trufe afrodisiace. Somelierii recomandă Malvasia istriană, Chardonnay, Pinot Noir și vinuri albe gri, precum și Teran, Merlot și Cabarnet Sauvignon.

În Medulin există o bancă, bancomate, oficiu poștal, cabinete medicale, farmacie, piață de pește, spălătorie auto, numeroase magazine și restaurante, magazine de suveniruri, bijuterii, coafor, galerii. Divertismentul este variat, de la cluburi de noapte care funcționează până în zori, multe baruri pe plajă, cafenele și terase de vară și diverse cluburi de animație pentru tineri și vârstnici.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
690 m
Medic
340 m
Cafenea
390 m
Restaurant
320 m
Bar
310 m
Școală/gradiniță
950 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00