Apartament nou de lux în al doilea rând de la mare cu parter și grădină în Vodice, Srima

Vodice Srima, Croația – ID 11841
399,341 €
Arie 173 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Avem de vânzare un apartament de lux nou construit, situat la parter, într-o locație de excepție, chiar în al doilea rând de la mare, chiar lângă plajă!

Acest apartament deosebit este situat la parterul clădirii, orientat spre sud, cu o suprafață utilă de 107,93 m2 (brut 173,78 m2). Este compus din două dormitoare, hol, baie, toaletă, living, sufragerie, bucătărie, grădină de 60,71 m2 și terasă de 31,10 m2.

În total, în casă există 8 apartamente de lux cu o vedere magnifică la mare. Clădirea are 3 etaje: parter, etajul 1 și etajul 2 cu o terasă spațioasă pe acoperiș. A fost construită în conformitate cu tendințele actuale de construcție, cu un design modern și utilizarea de materiale de înaltă calitate.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat (pentru încălzire și răcire), băile au încălzire electrică prin pardoseală și uși de securitate. Ferestrele, ușile și ceramica de calitate adaugă eleganță și stil interiorului. Apartamentele sunt gata pentru a fi ocupate imediat.

Există o plajă frumoasă de pietriș chiar în fața clădirii, iar centrul orașului se află la doar 600 de metri distanță.

Cumpărătorul este scutit de plata a 3% din impozitul pe transferul de bunuri imobiliare.

Nu ratați această ocazie unică de a deține un apartament de lux într-o locație excelentă la malul mării!

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Situat chiar în centrul coastei croate, la 12 km de Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost împotriva soarelui puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
173 m2
Suprafață utilizabilă
107.93 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00