Casă cu 3 camere în construcție în complexul Kosharitsa Houses

Košarica, Bulgaria – ID 11504
181,300 €
Arie 209 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 10 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm case frumoase în construcție în Kosharitsa, Bulgaria. Proiectul include 8 case de diferite dispuneri și suprafețe, dintre care 4 sunt deja finalizate. Fiecare casă are un balcon la primul etaj și fiecare casă are 1-2 locuri de parcare.

Jumătatea particulară de casă semidecomandată cu 3 camere, cu o suprafață totală de 142,70m2 este situată pe un teren de 209,90m2 și are 1 loc de parcare.

Există posibilitatea de plată în rate, mai multe informații cu brokerul!

Finalizarea va fi la cheie, casa gata de utilizare, fără bucătărie și mobilier. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente.

Case fără taxă de întreținere!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipiul Nessebar) situat la 2 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.

Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.

Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.

Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 40 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
209 m2
Teren
209.9 m2
Suprafață utilizabilă
142.7 m2
Balcon
Da
Suprafață construită
142.7 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
550 m
Restaurant
530 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
600 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00