Casă cu trei apartamente, la 50 m de la mare în Baska Voda

Baška Voda, Croația – ID 11769
262,000 €
Arie 110 m2
Dispoziție altul
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare o casă cu trei etaje cu trei apartamente, fiecare pe un etaj cu o suprafață de 26 m2.

Aceste apartamente sunt ideale pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc să își petreacă vacanța împreună. Ele sunt complet echipate și oferă o vedere spectaculoasă la mare sau la munte de pe frumoasa terasă de 30 m2, precum și balcoane cu vedere la mare.

Plaja se află la doar 50 de metri de proprietate și vă puteți bucura, de asemenea, de vedere la lanțul muntos Biokovo.

Încălzirea apei este asigurată de panouri solare proprii, energia electrică se plătește o dată pe an (aproximativ 450 de euro), apa potabilă curge de la robinet (din muntele Biokovo și este foarte gustoasă), există un sistem municipal de canalizare, iar gunoiul este scos în fiecare zi.

Orașul este foarte cultivat și curat și este situat pe o stradă liniștită. Aici, în sud (în inima Dalmației), nu este nici frig, nici zăpadă; cele mai scăzute temperaturi nocturne în ianuarie sunt de +5 grade Celsius, iar în timpul zilei sunt de obicei în jur de 23 de grade Celsius. Temperatura mării este de minimum +18 grade Celsius, ceea ce o face ideală pentru înot pe tot parcursul anului.

Casa generează un venit net de 20.000 de euro pe an și are o bază de clienți stabilă; deja 35% din rezervările pentru acest an sunt rezervate.

Casa se vinde complet mobilată, inclusiv toate echipamentele.

Baska Vodă este un oraș pitoresc de la malul mării de pe Riviera Makarska din Croația, ideal pentru cei care caută plaje frumoase, mare curată și vreme însorită. Oferă multe atracții pentru turiști, inclusiv plaje frumoase de pietriș înconjurate de pini cu vedere la Munții Biokovo, un muzeu arheologic și Parcul Național Biokovo pentru drumeții cu priveliști uluitoare la Marea Adriatică. Orașul este, de asemenea, cunoscut pentru bucătăria croată excelentă, care oferă specialități tradiționale, cum ar fi friptură de miel, pește și fructe de mare, precum și vinuri locale și ulei de măsline. Indiferent ce căutați pentru o vacanță, Baska Voda are ceva de oferit - o combinație de frumusețe naturală, istorie bogată și ospitalitatea localnicilor.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
110 m2
Teren
100 m2
Suprafață utilizabilă
110 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Suprafață construită
25 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00