Casă de familie spațioasă cu 4 camere, Kableškovo

Kableškovo, Bulgaria – ID 12175
205,000 €
Arie 166 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 10 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm o casă frumoasă cu două etaje în satul pitoresc Kableškovo. Casa are o suprafață totală de 130m2 plus încă 36m2, acest refugiu de casă oferă combinația ideală de spațiu și confort.

Cu o curte extinsă de 500m2, există o mulțime de spațiu pentru activitățile dvs. în aer liber și pentru relaxare.

Primul etaj al casei dispune de o bucătărie cu living, o debara și o baie cu toaletă, în timp ce etajul al doilea oferă trei dormitoare cu terase, o baie suplimentară și o toaletă, asigurând un maxim de intimitate și confort pentru dvs. și cei dragi.

Spațiul exterior este îmbogățit în continuare cu o zonă de grătar, un loc de parcare și un cadru pregătit pentru instalarea unei piscine, permițându-vă să vă creați propriul paradis în grădină.

Această proprietate este o casă ideală pentru cei care caută o viață liniștită și spațioasă într-un cadru rural pitoresc. Nu ratați această ocazie rară de a veni să vedeți această casă fermecătoare!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Kableshkovo este un oraș bulgar situat în partea de est a țării, în apropierea Mării Negre. În afară de apropierea de mare, orașul are de oferit o natură frumoasă, precum și mai multe monumente culturale și istorice care merită atenția dumneavoastră. Din punct de vedere administrativ, orașul Kableshkovo face parte din municipalitatea Pomorie și din districtul Burgas. Acesta din urmă se află la o distanță de aproximativ 20 de kilometri, Pomorie și plaja -15 km. Orașul este situat în cele mai nordice părți ale Câmpiei Traciei Superioare și în cea mai estică și extremă parte a Munților Stara Planina. Acest frumos oraș bulgăresc este o alegere ideală pentru persoanele care iubesc pacea, liniștea, natura nealterată în apropierea plajei și a mării.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
166 m2
Teren
500 m2
Suprafață utilizabilă
166 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
130 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00