Casă de piatră cu piscină și vedere la mare, complet renovată

Ostrov Ugljan, Sutomišćica, Croația – ID 12039
440,000 €
Arie 400 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 65 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Casă frumoasă din piatră cu piscină și vedere la mare de vânzare. Casa a fost complet renovată în 2019. Este o casă semidecomandată. Se află la doar 65 m de mare în Sutomišćica, pe insula Ugljan.

Parterul este format din bucătărie cu sufragerie și living și toaletă. O scară interioară duce la primul etaj, unde se află un dormitor cu baie. Apoi, scara duce la o mansardă înaltă unde se află un al doilea dormitor cu baie.

Suprafața casei este de aproximativ 75 m2. A fost construită pe un teren de 333 m2.

Distanța față de mare 65 m. Distanța față de centru 100 m. Orientarea casei este spre nord-vest.

În curte există două locuri de parcare. Curtea este decorată cu o piscină de 23 m2.

Proprietatea este potrivită pentru închiriere turistică.

Casa se vinde mobilată. Construcție din piatră - pereți cu grosimea de 60 cm. Renovare completă în 2019. Acoperișul este nou și înclinat. Ferestrele sunt din lemn (larice) cu jaluzele. Podeaua este formată din gresie. Există un aparat de aer condiționat pe fiecare etaj. În plus, există un coș de fum.

Sutomišćica este unul dintre cele mai pitorești locuri de pe insula Ugljan, cu faimosul port de agrement Olive Island Marina. Sutomišćica este înconjurată de o mare cristalină, plaje și păduri verzi de pini și plante mediteraneene. Insula Ugljan este cea mai apropiată și cea mai construită insulă din arhipelagul Zadar. Este conectată de numeroase linii de feribot și bărci la care se ajunge în doar 20 de minute. Pe insulă există restaurante, magazine, școli, porturi de agrement, farmacii, ambulanțe etc., astfel încât, chiar dacă vă aflați pe insulă, aveți tot ce vă trebuie, cu frumusețea și farmecul neprețuit al insulei.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
400 m2
Teren
333 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
25 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
4 km
Cafenea
460 m
Restaurant
570 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00