Casă de vânzare în Ulcinj, Djerane

Ulcinj, Djerane, Muntenegru – ID 11521
150,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 500 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vă oferim spre vânzare casă în localitatea Ulcinj, în satul Djerane. Este vorba de o casă la parter de 140 mp, situată pe un teren de 350 mp. Casa dispune de toate utilitățile, inclusiv apă, electricitate, canalizare și internet. În plus, există documente pentru legalizare, iar certificatul de proprietate este 1/1.

Casa este bine construită, cu materiale solide, cu posibilitatea de extindere la încă un etaj (p+2). Drumul de acces la casă este asfaltat. Plaja se află la doar 1,5 km, iar centrul orașului la 3 km.

Casa este compusă din: 3 dormitoare,living cu bucătărie, baie, hol și terasă, dependințe adiacente.

Proprietatea oferă o oportunitate ideală pentru o locuință permanentă sau ca investiție într-o casă de vacanță lângă mare. Vizitele sunt posibile prin aranjament prealabil.

Cel mai sudic oraș de pe coasta muntenegreană este Ulcinj, a cărui istorie merge adânc în trecutul îndepărtat. Locul a fost ținta multor campanii militare și încercări de control în secolele următoare, datorită poziției sale strategice extraordinare.

Ulcinj și împrejurimile sale sunt una dintre cele mai importante zone turistice din Muntenegru. Pe lângă monumentele antice și natura conservată, vizitatorii sunt atrași aici mai ales de condițiile ideale pentru un sejur de vară la malul mării. Datorită climei locale (sunt 217 zile însorite pe an, iar temperatura medie este de 26°C), sezonul balnear durează din aprilie până la sfârșitul lunii octombrie. Chiar în oraș se află Plaja Mică, lungă de 600 m, care se caracterizează printr-o coborâre foarte ușoară în mare. Plaja este mărginită de o promenadă cu multe restaurante, baruri și cafenele.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem sfătui în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
350 m2
Suprafață utilizabilă
140 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
450 m
Medic
470 m
Cafenea
680 m
Restaurant
420 m
Bar
660 m
Școală/gradiniță
830 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00