Casă elegantă și elegantă cu vedere la mare și piscină în Vodice

Vodice, Croația – ID 11908
1,150,000 €
Arie 700 m2
Dispoziție 7 camere + bucătărie
Mare 700 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vilă detașată exclusivistă cu piscină și garaj de vânzare, situată ideal pe un deal ușor, cu vedere panoramică la mare și la insulele din jur.

Vila modernă oferă o viață confortabilă pe două etaje, cu o suprafață brută totală de 227,90 m2 pe un teren de 660 m2. Parterul include un garaj, hol de intrare, bucătărie cu zonă de luat masa și living cu acces la terasa cu scaune în aer liber și pergolă, dormitor, baie cu saună, birou, toaletă și depozitare. O scară interioară din marmură duce la primul etaj, unde se află trei dormitoare cu baie proprie și acces la terase, un hol și un vestiar.

Departe de agitația orașului, această proprietate încântătoare este înconjurată de o grădină mare și însorită care oferă relaxare și divertisment. Vila este situată la doar 700 de metri de mare și la 1000 de metri de centrul orașului. Complet mobilată și echipată pentru un sejur confortabil pe tot parcursul anului, este ideală pentru intimitate, datorită atenției detaliate acordată atât aspectelor estetice, cât și celor tehnice. Caracteristica cea mai proeminentă este sistemul de automatizare a casei KNX, care controlează toate sistemele de iluminat, încălzire, răcire, jaluzele și multe altele, permițând un control convenabil de la distanță.

La construcția vilei au fost folosite materiale de primă clasă, în conformitate cu cele mai recente standarde de construcție. Mobilierul elegant și facilitățile moderne oferă un mediu luxos și cald. Printre caracteristicile notabile se numără uși antiefracție, pereți ALU cu ridicare și alunecare cu obloane electrice, ecrane împotriva insectelor și garduri de sticlă. Cu încălzire prin pardoseală în toate camerele, o pompă de căldură controlată și aer condiționat în fiecare cameră, confortul este asigurat pe tot parcursul anului. Securitatea suplimentară este asigurată de o alarmă video. Curtea este privată și complet împrejmuită, cu o zonă de grătar în aer liber, o piscină de 8x5 metri încălzită de un sistem solar, acoperită cu mozaic ceramic și jeturi de masaj, o zonă de plajă și un duș în aer liber. Împrejurimile și zona de parcare sunt pavate cu pavaj din beton, în timp ce grădina este bine întreținută și dotată cu irigare automată. Iluminarea modernă a fațadei, a interiorului, a grădinii și a piscinei conferă proprietății o atmosferă elegantă și funcțională. Există, de asemenea, trei locuri de parcare.

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Se află chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost de soarele puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
7 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
700 m2
Teren
660 m2
Suprafață utilizabilă
227.9 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00