Casă fermecătoare cu trei apartamente în Medulin. Investiție ideală pentru vacanță sau închiriere

Medulin, Pošesi, Croația – ID 11610
505,000 €
Arie 300 m2
Dispoziție altul
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Într-o locație exclusivistă în Medulin, la doar 200 de metri de frumoasa plajă de la Marea Adriatică, oferim spre vânzare o casă impresionantă împărțită în trei apartamente separate, complet mobilate și echipate pentru utilizare imediată.

Apartament la subsol: este format din două dormitoare, baie, living cu bucătărie, terasă și loc de parcare.

Apartamentul de la primul etaj: Oferă o cameră de zi cu bucătărie, dormitor, baie, balcon, spațiu de depozitare și loc de parcare.

Apartament la etajul al doilea: Oferă o cameră de zi cu bucătărie, dormitor, baie, balcon, spațiu de depozitare și loc de parcare. Balconul are o vedere frumoasă la mare.

Această casă este ideală nu numai pentru uz propriu ca reședință de lux, ci și ca oportunitate de investiție pentru închiriere, datorită locației excelente, facilităților și documentației relevante.

Medulin, situat pe peninsula Istria, este renumit pentru coasta sa pitorească, cu plaje cu pietriș și stânci. Are o istorie bogată care datează din timpul Imperiului Roman, care poate fi văzută în monumentele istorice păstrate, cum ar fi impresionantul amfiteatru.

În ceea ce privește suburbiile din Medulin, cum ar fi Pochesi, acestea oferă o atmosferă mai liniștită decât centrul orașului, ideală pentru odihnă și relaxare. De obicei, este un mediu prietenos pentru familii, care poate fi refugiul perfect din viața aglomerată a orașului.

Serviciile noastre:

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență care vă poate consilia în mod profesionist și corect în alegerea unei proprietăți. Ne vom asigura că întregul proces de cumpărare este ușor și fără probleme, inclusiv toate formalitățile și transferul de proprietate, care sunt posibile chiar și de la distanță, astfel încât nu este nevoie să vă deplasați.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe informații despre această ofertă și alte oferte interesante.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
3
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
300 m2
Teren
200 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
55 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
230 m
Cafenea
670 m
Restaurant
250 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
980 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00