Casă izolată cu apartamente, 70 m de la mare, vedere la mare în Tisno

Tisno, Croația – ID 11625
700,000 €
Arie 700 m2
Dispoziție altul
Mare 70 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare vă oferim o casă frumos mobilată cu apartamente și o grădină spațioasă situată în al treilea rând de la mare!

Casa este situată într-o locație atractivă, la doar 70 m de mare. Această proprietate mobilată oferă o oportunitate ideală pentru o investiție de închiriere turistică sau pentru a vă bucura pe tot parcursul anului aproape de mare. Este situată într-o zonă liniștită a orașului, înconjurată de case de familie. Centrul orașului este ușor accesibil pe jos, precum și podul din Tisno, care se află la doar 400 m distanță.

Casa individuală cu o suprafață totală de 382,60 m2 este construită pe un teren de 547 m2. Este compusă din 4 etaje: subsol + parter supraînălțat + etaj 1 + mansardă supraînălțată. Subsolul cu o suprafață totală de 45 m2 este format din două camere separate, iar în fața acestuia se află o terasă de 17,60 m2 cu vedere la mare. O scară exterioară duce la parterul supraînălțat cu o suprafață brută de 110 m2, care constă dintr-un hol, baie, două dormitoare mari, living cu ieșire la terasă de 12,80 m2, bucătărie cu sufragerie cu ieșire la terasă de 18,50 m2. Datorită amplasării sale excelente, terasa oferă vedere la mare și la oraș. O scară interioară duce la etajul 1, cu o suprafață totală de 110 m2, care constă din 3 garsoniere și 1 apartament de aproximativ 35 m2. Toate apartamentele sunt mobilate modern și complet echipate (aer condiționat, televizor) și sunt gata să funcționeze în continuare. Mansarda înălțată cu o suprafață totală de aproximativ 100 m2 este neterminată și în stare de construcție Roh-Bau, terasa are o vedere panoramică asupra mării și insulelor.

Casa are o fațadă izolatoare, ferestre interioare din plastic, obloane exterioare din aluminiu. Terenul este înconjurat de vegetație mediteraneană, grădina spațioasă include parcare pentru mai multe mașini. Posibilitatea de a construi o piscină în fața casei.

Potențialilor cumpărători li se oferă oportunitatea de a continua să conducă o afacere turistică bine stabilită. Proprietatea este proiectată ca o casă de apartamente, dar există posibilitatea de a transforma proprietatea într-o casă de lux pentru a locui în apropierea mării pentru ședere pe tot parcursul anului.

În cel mai îngust punct al strâmtorii Murter, în estul insulei Murter se află orașul Tisno. Acesta este situat pe partea insulară și pe partea continentală, care sunt conectate de un pod ridicător peste strâmtoarea Murter și, de asemenea, de Autostrada Adriatică. Tisno se află la 29 de kilometri de orașul mai mare Sibenik. Orașul este cea mai tânără așezare de pe insula Murter. A fost fondat într-un loc în care insula aproape că ajunge pe continent și, prin urmare, a fost numit după această strâmtoare îngustă.

Un pod nou și modern traversează strâmtoarea Murter, care are o lățime de numai 38 de metri și un curent maritim de 4 noduri. Acesta l-a înlocuit pe cel vechi și nu îndeplinește cerințele de astăzi.

Spre deosebire de majoritatea orașelor și satelor dalmate, Tisno este foarte bogat în vegetație și are piețe extrem de spațioase și promenade lungi, potrivite pentru o plimbare de vară cu briză.

Tisno s-a schimbat foarte plăcut de-a lungul a două decenii. Dintr-un oraș inestetic, a devenit o destinație de vacanță frumoasă, cu multe clădiri noi private și hoteluri. Partea nouă a orașului Tisno a suferit cele mai mari schimbări, deoarece a început să se dezvolte rapid datorită turismului, în special în partea de sud-vest și în zona din jurul Golfului Artić.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
4
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
700 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
382.6 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00