Casă perfectă 4 camere, aproape de Varna și de mare

Kamenar, Bulgaria – ID 12172
360,000 €
Arie 230 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 5 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Imaginați-vă această proprietate uimitoare în satul Kamenar, care oferă un trai confortabil și spațios, combinat cu un cadru rural pitoresc, în timp ce se află la numai 5 km de mare și de plajă.

Casa de 150m2 la primul etaj oferă un living confortabil cu bucătărie, 3 dormitoare, 2 băi și un dressing pentru confortul dumneavoastră. La etajul al doilea de 80m2 există o altă baie și un spațiu deschis care poate fi folosit în funcție de nevoile dumneavoastră.

În plus, există un teren mare de 1000m2 pe care se află un atelier, un depozit și facilități frumoase în aer liber, cum ar fi o saună rusească și o bucătărie de vară.

Proprietatea are o sobă pe peleți și aer condiționat pentru confortul dvs. în orice anotimp.

În plus, în grădină veți găsi o varietate de pomi și arbuști fructiferi, cum ar fi struguri, pere, mere, piersici, caise, cireșe, rodii, și chiar o seră și un foraj pentru irigații.

Această proprietate este alegerea perfectă pentru cei care caută un spațiu de locuit liniștit și confortabil, cuplat cu frumusețea vieții la țară. Nu amânați și veniți să vedeți această ofertă uimitoare astăzi!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Varna este al treilea oraș ca mărime din Bulgaria și unul dintre centrele culturale ale țării. Dacă doriți să experimentați o vacanță pe plajă fără a neglija aspectul cultural, vă recomandăm cu căldură Varna. Orașul milenar privește înapoi la o istorie bogată. Plajele cu nisip fin sunt o destinație populară pentru turiștii care își petrec vacanța de vară, iar numărul mare de festivaluri și evenimente culturale atrage în fiecare an numeroși turiști în orașul de pe coasta bulgară a Mării Negre.

Ce ar trebui să viziteze toată lumea în Varna:

1.City Park , un loc potrivit pentru relaxare și plimbare.

2. Plămânii verzi ai orașului Varna

Parcul orașului "Primorski Park" este un centru local de recreere în centrul orașului. Oamenii din Varna își iubesc parcul orașului, care este situat pe o terasă ridicată de unde se poate vedea întreaga coastă. Aici vă puteți relaxa pe bănci și pe spații verzi mari. Parcul bogat plantat este, de asemenea, foarte atrăgător din punct de vedere vizual. Turnul cu ceas și instalația de apă, care este iluminată în culori pe timp de noapte, sunt cele mai populare obiective turistice.

3. Băile romane

Băile romane datează din secolul al II-lea și fac parte din centrul istoric al orașului Varna. Rămășițele clădirilor mărturisesc despre viața culturală și socială înfloritoare a fostului oraș Odessos.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
230 m2
Teren
1000 m2
Suprafață utilizabilă
230 m2
Suprafață construită
230 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00