casă renovată 3 camere, locație liniștită, Cernograd

Černograd, Bulgaria – ID 11581
72,600 €
Arie 976 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 41 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă propunem spre vânzare o casă renovată cu o suprafață construită de 111 m2, situată în

satul Chernograd, în apropiere de Ajtos și Burgas, Bulgaria.

Casa este compusă dintr-un living cu chicinetă și 2 dormitoare. Există, de asemenea, o casă rezidențială (bucătărie de vară) cu o suprafață construită de 43 m2, aici sunt construite încă două camere. În curte există, de asemenea, o dependință cu o suprafață construită de 15 m2, potrivită pentru depozitare sau potrivită ca atelier. A fost construit un garaj de 19 m2. Există un teren de 976 m2, o locație frumoasă - la poalele Stara Planina, cu o vedere panoramică plăcută asupra peisajului rural și într-o zonă ecologic curată.

Satul Chernograd se află la 12 km de Aytos, 12 km de Karnobat și 41 km de Burgas. Proprietatea este potrivită pentru a locui pe tot parcursul anului.

Cumpărarea acestei case renovate are mai multe avantaje:

1. Comoditate și pregătire pentru locuit. Nu este nevoie de reparații sau îmbunătățiri ulterioare, economisind timp și bani.

2. Locație: Satul Cernograd este situat în districtul Burgas, oferind un mediu liniștit și plăcut pentru a trăi, departe de zgomotul marelui oraș. Este atractiv pentru persoanele care caută intimitate și

conectare cu natura, dar care, în același timp, doresc să mențină accesul la facilitățile și serviciile orașului.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre, iar cu o suprafață de 253,644 km² este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din țară. Conform ultimului recensământ al INS, la 31 decembrie 2015, are 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, satele antice și medievale, Marea Neagră și festivalurile anuale atrag numeroși turiști. Burgas, situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și mai populat de pe continentul bulgăresc al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas- Burgas, Atanasovsko și Mandrensko și de Marea Neagră la est.

Printre primii locuitori ai regiunii s-au numărat tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul actualului Burgas, împreună cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria, Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca fiind subtropicală umedă, cu influențe marine și continentale. Temperatura medie a aerului în timpul verii ajunge la 26,7 °C în iulie, iar temperaturile maxime zilnice de peste 20 °C se înregistrează până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare este de 328,6 ore. O influență continentală este evidentă în timpul iernilor, dar iernile rămân mult mai blânde în comparație cu cele din interior, iar căderile de zăpadă sunt relativ rare. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, este discutat proiectul Super Burgas. Viitorul proiect privind ciclismul public, eliminarea traficului greu din partea centrală a orașului, restaurarea insulei Sfânta Anastasia și a podului, precum și reabilitarea centrului istoric, a fost deja implementat. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Este planificată deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unei șosele asfaltate de coastă care să lege Burgas de noul cartier Kyosheto și de cartierul Sarafovo.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
976 m2
Teren
976 m2
Suprafață utilizabilă
111 m2
Garaj
Da
Suprafață construită
111 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00