casă spațioasă 4 camere cu piscină lângă plajă, natură neatinsă, Gorica

Gorica, Bulgaria – ID 11874
221,000 €
Arie 550 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 25 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm o casă frumoasă cu două etaje în satul Gorica, la poalele munților Balcani. Proprietatea este superb mobilată cu mobilier modern și electrocasnice și are o suprafață totală de 150m2. Amenajare: Casa are o suprafață de 1.000 mp:

Primul etaj:

Cameră mare de oaspeți cu bucătărie, zonă de luat masa și baie cu wc, verandă mare.

La etajul al doilea - 3 dormitoare și două băi cu wc, două balcoane.

Suprafața terenului este de 550m2, frumos amenajat și pavat cu piatră. În mijlocul curții se află o piscină mare cu o zonă de agrement împrejmuită. Există un loc de parcare.

Satul Gorica are o infrastructură bine dezvoltată: electricitate, apă, canalizare, linie telefonică și televiziune, internet. Există o școală, magazine, biserică, aici au fost construite multe cabane și vile moderne. Datorită climatului blând, aici se cultivă cu succes vița de vie.

Satul Goritsa ocupă o locație convenabilă: la doar 25 km de mare, iar aeroportul din Burgas este la 35 km distanță.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Gorica este un sat pitoresc situat la poalele muntelui Stara Planina. În sat există un izvor mineral. Satul are o infrastructură bine dezvoltată: școală, magazine, restaurante, centru de reabilitare, oficiu poștal, serviciu de autobuz, administrație. Se află la 18 km de mare și de stațiunea Sunny Beach și la 35 km de Burgas. Există un serviciu de autobuz bine regulat între Goritsa și satele învecinate.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
550 m2
Teren
550 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00