Casă spațioasă cu 4 camere Lighthouse Golf and Spa Resort, Balchik

Balčik, Bulgaria – ID 11787
117,000 €
Arie 118 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 14 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim spre vânzare o casă familială spațioasă de 4 camere în complexul Lighthouse Golf & Spa Resort. Suprafața totală a casei este de 118 m2.

Amenajare:

parter: hol, living cu chicinetă, toaletă, ieșire la terasă și grădină.

Etajul 1 - trei dormitoare, două băi cu toaletă și balcon.

Taxa de întreținere este de 14€/m2 pe an.

Lighthouse Golf Resort & Spa este situat la 45 km de aeroportul din Varna și este înconjurat de o natură neatinsă. Orașul fermecător Balchik, cu un bogat patrimoniu cultural și istoric, se află în imediata apropiere, în timp ce Kavarna, Albena și Nisipurile de Aur sunt la doar 10-15 minute de mers cu mașina.

Cea mai mare atracție este, bineînțeles, terenul de golf proiectat de Ian Woosnam.

Principalele caracteristici ale terenului:

- 18 găuri proiectate de Ian Woosnam

- 6100 m de teren de golf

- 5 iazuri

- 12 km de trasee pentru cărucioare

Complexul include un prestigios teren de golf cu 18 găuri și 71 de găuri și un clubhouse, o școală de golf cu zone de antrenament, putting green, buncăre, jocuri scurte și lungi, precum și un centru spa și de wellness de lux de 3000 m2 cu o saună finlandeză, baie turcească, baie turcească, jacuzzi și centru de fitness, numeroase facilități sportive și de divertisment, inclusiv 2 terenuri de tenis și terenuri de baschet și volei, o plajă privată cu serviciu de transfer gratuit și o serie de baruri și restaurante.

Alte facilități oferite de complex includ:

- hotel de 5 stele, centre de divertisment în cartierul Marina și Farul, centru pentru copii.

- Un centru medical și de înfrumusețare care oferă tratamente tradiționale și alternative.

- Piscine interioare și exterioare pentru adulți și copii.

- Stațiune cu facilități acvatice.

- Cafenele și magazine elegante.

- Centru de afaceri și de conferințe.

- O gamă de restaurante naționale.

- Portul de iahturi din Balchik

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cea mai nordică stațiune balneară majoră din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă, situată deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealurile de deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe mici, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Bulgaria începe să atragă și jucătorii de golf. În urmă cu câțiva ani, nimeni nu ar fi luat în serios oferta de golf din Bulgaria. Astăzi, însă, nu mai este cazul. Cei mai importanți investitori și proiectanți din lume dau viață unui sport care nu face parte din tradiția sportivă a Bulgariei, dar care are potențialul de a deveni foarte popular. Zona de-a lungul coastei Mării Negre, în zona rurală virgină din partea de nord-est a țării, în apropiere de orașul Balchik și de granița cu România, este aproape destinată să devină o Mecca pentru jucătorii de golf. Investitorii au intuit potențialul acestui teren pentru condițiile climatice plăcute, peisajul incredibil de frumos și divers, prețurile bune, marea și munții. Constelația ideală, de fapt. Deși țara are o bază mică de jucători, mai puțin de 400 de jucători, și are doar câteva terenuri până în prezent, aceste cifre mici sunt echilibrate de calitatea și mai mare.

Toate terenurile sunt de înaltă calitate, respectă standardele mondiale și dispun de facilități adecvate. Dacă adăugăm faptul că în proiectele actuale de golf din Bulgaria sunt implicate celebrități precum Gary Player, Ian Woosnam, Jack Nicklaus, Bulgaria va deveni una dintre destinațiile interesante pentru toți jucătorii de golf. Pe un platou situat la aproximativ 200 m deasupra nivelului mării, deasupra golfului format de capetele Kaliakra și Galata, se află trei terenuri uimitoare cu 18 găuri - Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Villas și Thracian Cliffs Resort. Celelalte două terenuri au fost proiectate de Gary Player și ambele îi fac un real credit creatorului lor. Lighthouse este un teren plăcut, de un standard ridicat (PAR 71, lungime 6.105 m, min HCP 36), în timp ce BlackSeaRama este pitoresc, cu o filosofie interesantă a găurilor (PAR 72, lungime 6.648 m și limită HCP 28 pentru bărbați și 36 pentru femei). Dar adevărata perlă printre terenurile europene este terenul din stațiunea Thracian Cliffs. Jucătorii vor avea parte de o experiență de neuitat. Gary Player însuși a declarat că este cel mai bun teren al său, "Pebble Beach al Europei", și că aspiră să fie unul dintre cele mai frumoase terenuri din lume. În acest caz, frumusețea extraordinară este echilibrată și de dificultatea sau, pentru jucător, de provocarea tuturor provocărilor. Cursurile includ, de asemenea, servicii de calitate, cazare în imediata apropiere, bucătărie tipică foarte bună și o multitudine de mărci de vinuri excelente.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
118 m2
Teren
60 m2
Suprafață utilizabilă
118 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
670 m
Restaurant
0 m
Bar
330 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00