Casă spațioasă în stare bună, în satul Bezvoditsa

Bezvoditsa, Bulgaria – ID 11007
43,000 €
Arie 79 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 23 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare o casă de familie bine întreținută în satul Bezvoditsa de 90 m2 cu un teren de 1800 m2.

Casa este formată din trei camere și o baie cu toaletă. În camera de zi este instalată o sobă de șemineu. Casa este în stare bună, dar, desigur, există posibilitatea de renovare în conformitate cu tendințele actuale.

Bezvoditsa este un sat din nord-estul Bulgariei, situat la 23 km nord-vest de Balchik și de coasta mării, la 12 km nord-est de Dobrich și la 65 km nord-vest de Varna. În sat există o grădiniță, un serviciu de sănătate, un teren de fotbal, magazine alimentare, bistro, fermă de struți. Toate gospodăriile din Bezvoditsa au alimentare cu apă și electricitate. În sat există 9 fântâni, dintre care una datează din epoca romană.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cea mai nordică stațiune balneară majoră din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă, situată deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealurile de deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe mici, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
79 m2
Teren
1800 m2
Suprafață utilizabilă
79.2 m2
Suprafață construită
90 m2
Parcare
Da
Magazin
11 km
Medic
11 km
Cafenea
11 km
Restaurant
5 km
Bar
5 km
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00