Casă veche cu teren mare, la 9 km de mare, sat Smin

Smin, Bulgaria – ID 11011
33,500 €
Arie 70 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 9 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o casă mai veche în satul Smin, cu o suprafață construită de 80m2 și un teren de 2500m2.

Compusă din 4 camere, bucătărie, baie cu WC. Casa se pretează pentru reconstrucție, la care vă ajutăm cu plăcere.

Casa este situată la 9 km de plajele Durankulak și Krapets. În apropiere se află lacurile naturale de coastă Shabla și Ezerets, lacul Durankulash - potrivit pentru pescuit și Shabla Tuzla - zona de vindecare cu noroi.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Shabla se află în apropierea orașului Kavarna, la 83 km de Varna și la 24 km de granița bulgaro-română. În Shabla locuiesc aproximativ 4200 de locuitori.

În oraș există toate facilitățile civice - școală, grădiniță, magazine, restaurante.

Orașul are unele dintre cele mai frumoase plaje sălbatice de nisip sălbatic, care se întind de la Shable până la granița cu România. De asemenea, este renumit pentru primul zăcământ de petrol descoperit în Bulgaria.

Capul Shabla este cel mai estic punct geografic al Bulgariei. De asemenea, aici se află cel mai vechi far din Balcani.

Pasionații de turism subacvatic vor găsi interesant faptul că în marea din jurul Shabla există multe nave militare scufundate, inclusiv submarine din Al Doilea Război Mondial.

În regiunea Shabla există, de asemenea, două zone protejate:

Lacul Shabla, situat chiar în largul coastei, este un loc minunat pentru turiști și pentru pasionații de pescuit.

Shabla Tuzla este situat nu departe de lac. Este un lac lagunar, al cărui fund este bogat în nămol de hidrogen sulfurat, folosit pentru terapia cu nămol.

În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, , Bolata, Topola și multe altele. În Shable și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Teren
2500 m2
Suprafață utilizabilă
70.4 m2
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Magazin
6 km
Medic
14 km
Cafenea
13 km
Restaurant
5 km
Bar
5 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00