Complet mobilat 2 camere, în Aquamarine, Byala

Byala, Bulgaria – ID 11867
58,500 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 900 m
Taxă pentru servicii 200 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm 2 camere cu o vedere magnifică la mare, suprafața construită a apartamentului este de 51 m2, iar suprafața totală este de 61 m2. Apartamentul este situat la etajul cinci din șase etaje. Dispunere: living cu chicinetă și sufragerie, dormitor, baie cu toaletă și balcon accesibil din ambele camere. De la ferestre și balcon există o vedere frumoasă la mare. Apartamentul este complet mobilat și echipat.

Complexul Aquamarin a fost dat în exploatare în 2009 și oferă rezidenților săi următoarele facilități: grătar, loc de joacă pentru copii, garaj subteran, lift. Complexul este situat la o distanță de mers pe jos de centrul orașului. În imediata apropiere a complexului se află un magazin alimentar deschis tot anul și o biserică. Distanța până la mare este de 900 de metri.

Taxa de întreținere este de 200 € pe an.

Apartamentul este o opțiune foarte bună pentru o vacanță de familie liniștită sau pentru a trăi pe tot parcursul anului și de închiriat!

Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale - la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
51 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00