Confortabil 3 camere în prima linie, cu o vedere magnifică la mare, Lozenets

Lozenec, Bulgaria – ID 11905
117,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim spre vânzare un apartament de 3 camere cu o vedere frumoasă la mare. Apartamentul de 100m2 este situat la primul etaj în complexul Kapriz Panorama din Lozenica. Dispunere: coridor, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC și balcon cu vedere magnifică la mare. Apartamentul este situat într-un complex închis cu piscină și zonă de relaxare, grădină, protecție, loc de joacă pentru copii și parcare pentru proprietar.

Taxa de întreținere este de 10,50€/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Stațiunea Lozenets se află la 59 km sud de Burgas și este situată la poalele Munților Strandzha, renumiți pentru natura lor nealterată. Este o stațiune în creștere și dezvoltare rapidă.

Plaja din Lozenets este nisipoasă, spațioasă, cu o intrare treptată în mare, mărginită pe margini de formațiuni stâncoase, cu baruri elegante pe plajă. În sezonul de vară sunt în funcțiune mai multe școli de sporturi nautice.

În jurul satului există podgorii, livezi și păduri extinse, ideale pentru ciclism montan. Centrul stațiunii oferă o varietate de restaurante, baruri, discoteci și magazine. Localnicii prietenoși și prețurile foarte rezonabile creează condițiile ideale pentru o vacanță relaxantă în Lozenec.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
810 m
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
280 m
Bar
470 m
Școală/gradiniță
870 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00