Două etaje 2+1 cu terasă mare pe acoperiș cu vedere la mare

Esentepe, Cipru – ID 11431
305,000 €
Arie 186 m2
Dispoziție 2 + 1 camere
Etaj 2/3
Mare 900 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Noul proiect de clasă premium, situat între mare și munți, se află în regiunea Tatlısu din Cipru de Nord, la 40 km est de Kyrenia, între Munții Beșparmak și coasta mediteraneană. Plaja se află la mică distanță de mers pe jos, iar complexul va avea zone verzi comune de peste 4.000 m2. Un complex modern și luxos, aproape de mare, de vânzare în zona Tatlisu, Cipru de Nord. Acest proiect este un exemplu de îmbinare a calității și a arhitecturii moderne. La doar 10-15 minute de mers cu mașina se află populara plajă de nisip din Alagadi, renumită pentru broaștele țestoase care trăiesc acolo și care este o rezervație protejată de UNESCO.

Proiectul are un plan de rambursare de 5 ani fără majorări. Vor fi disponibile diferite tipuri de case în acest complex, care constă din 75 de unități. 10 blocuri A, care sunt bungalouri de 3+1 cu piscină infinită privată și jacuzzi și grătar privat. 2 blocuri B, care combină 1+1 apartamente cu grădină la parter și 2+1 apartamente loft la primul etaj cu terasă privată pe acoperiș și grătar.

Cheltuieli în plus: TVA, utilități, indemnizație pentru infrastructură, servicii juridice, mobilier și electrocasnice - sunt incluse elementele esențiale. Pentru procedura generală, vă rog să nu ezitați să mă contactați.

Plajă: 900 m

kyrenia: 30 km

aeroport: 45 km

iskele: 30 km

larnaca: 70 km

avantajele acestui proiect (de ce ar trebui să investiți în acest proiect):

vedere panoramică la mare

cartier liniștit

apreciere a capitalului

grafic de rambursare în rate fără dobândă

facilități:

piscină (600 m2)

piscină interioară

bar la piscină

mini market

sală de gimnastică

saună

snack bar / cafenea

zonă de joacă în interior

loc de joacă în aer liber

plan de plată:

35% la semnarea contractului

30% până la data predării

35% după data predării, timp de 36 de luni fără majorare

Taxe în plus față de: TVA, utilități, alocație pentru infrastructură, servicii juridice, mobilier și electrocasnice - elementele de bază sunt incluse. Pentru procedura generală, nu ezitați să mă contactați.

Noi înșine deținem proprietăți în Cipru și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Noi înșine deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne ocupăm de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
186 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
60 m2
Balcon
6 m2
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
23 km
Cafenea
4 km
Restaurant
670 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00