Frumos 2 camere, într-un complex de lux la 100m de plajă, Sozopol

Sozopol, Bulgaria – ID 11704
87,900 €
Arie 93 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 19 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament magnific cu 2 dormitoare de 93m2, situat la etajul 2 din 5 etaje, în complexul privat Santa Marina din Sozopol, Bulgaria. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă. Complexul luxos Santa Marina, în care este situat apartamentul, se află la 2 km de centrul orașului Sozopol, deasupra plajei Royal Beach. Zona este caracterizată de vegetație mediteraneană și de o combinație favorabilă de aer de mare și de munte. Complexul este închis, amfiteatru, înconjurat de multă verdeață și urmează curbele golfului pitoresc din sud. Arhitectura frumoasă, calitatea construcției și diversele activități de divertisment și servicii vor satisface chiar și cele mai rafinate gusturi. Pentru cei mici există animație și o grădiniță. Există, de asemenea, paintball, un parc distractiv pentru copii, o bibliotecă, numeroase cluburi, competiții, evenimente sportive și jocuri, două plaje cu locuri de joacă și o cafenea.

Infrastructură și facilități în complex.

Complexul este primul câștigător din Bulgaria al prestigiosului FIABCI Prix d'Excellence Golden Winner, cea mai importantă competiție imobiliară din lume. Complexul este câștigătorul premiului de aur la nominalizarea "Proprietăți de vacanță".

Taxa de întreținere este de 18,50 €/m2 pe an.

Complexul în care se află apartamentul este situat la doar 100 de metri de plajă.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

SOZOPOL - un oraș istoric și pescăresc pitoresc, situat la 35 km sud de Burgas. Se află pe o peninsulă stâncoasă de origine vulcanică. Există încă monumente importante care amintesc de epoca elenistică. În plus, aici trăiește încă o importantă comunitate grecească. Partea veche a orașului a fost declarată rezervație arhitecturală și istorică, protejată de UNESCO.

Străzile înguste și sinuoase ale orașului vechi emană o atmosferă și o personalitate unice. Clădirile constau într-o serie de case originale din secolele XVIII și XIX, cu socluri de lemn și podele proeminente din lemn, strâns lipite unele de altele. Case cu lambriuri de lemn pe străzile înguste, smochini în grădini în spatele zidurilor de piatră, podgorii de casă și colțuri pitorești, taverne liniștite pe faleza de deasupra valurilor, pescari care navighează în zori spre mare, artiști care își expun lucrările în galerii pe stradă, femei bătrâne care creează sub ochii tăi frumoase fețe de masă tricotate sau croșetate. Toate acestea pot fi găsite în Sozopol.

Romantismul poate fi rapid înlocuit de o noapte de desfrâu exuberant în numeroasele baruri, restaurante și discoteci.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
81.84 m2
Terasă
Da
Piscină
5 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
1 km
Cafenea
550 m
Restaurant
0 m
Bar
100 m
Școală/gradiniță
440 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00