Frumos 2 camere, la câțiva pași de mare, Byala

Byala, Bulgaria – ID 11844
84,000 €
Arie 76 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Taxă pentru servicii 1,160 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu două dormitoare la etajul al treilea într-un complex rezidențial confortabil, situat în prima linie în micul oraș de la malul mării Byala, cu aer curat și o frumoasă plajă de nisip.

Apartamentul are o amenajare confortabilă și este format din hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă (cu fereastră pentru ventilație naturală) și o verandă spațioasă și însorită cu acces din ambele camere. Veranda este extrem de potrivită pentru utilizarea și amplasarea de mobilier pentru relaxare și pentru a mânca în aer liber.

Suprafața totală a apartamentului este de 76 m2.

Apartamentul se vinde complet mobilat și echipat. Există aer condiționat în camera de zi.

Complexul în care se află apartamentul are un teren bine îngrijit, cu acces restricționat, unde există o piscină pentru adulți și copii, o zonă de relaxare, parcare și un loc de joacă. Aplicarea de materiale naturale - piatră, tencuială albă netedă, gresie și faianță din lemn pe toate fațadele și tâmplărie care amintește de lemnul natural - este folosită pentru a obține o stare de vacanță și bunăstare.

Apartamentul este potrivit atât pentru vacanțe de familie sezoniere, cât și pentru a locui pe tot parcursul anului și pentru a închiria în mod profitabil. Byala are tot ce aveți nevoie pentru aceasta: magazine de diferite tipuri și grupe de produse, oficiu poștal, școală, grădiniță, bibliotecă, clinică, poliție, restaurante și cafenele, biserică etc.

Taxa de întreținere este de 1160€ pe an.

Apartament frumos la câțiva pași de mare, recomandat!

Noi, la My property by the sea, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Orașul Byala este situat la granița dintre districtele Varna și Burgas, aproape echidistant de orașele districtuale Varna (56 km) și Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraș de Byala este Obzor, care se află la doar 5 km distanță. Linia de coastă a satului este caracterizată de o combinație de coastă stâncoasă, golfuri mici, plaje cu dune de nisip. Turismul de vară atrage mulți oameni. În ultimii ani, sezonul turistic a fost extins, începând cu începutul lunii mai și până în septembrie. Astăzi, Byala este un oraș bulgăresc prosper datorită producției avansate de vin. Aici se produce excelentul vin Dimyat. Este, de asemenea, o stațiune balneară. Resursele naturale determină dezvoltarea orașului ca un centru de turism maritim în toată regula. Plaja spațioasă, combinată cu pădurea de foioase, temperatura favorabilă a apei mării și puritatea acesteia oferă condiții optime pentru prevenirea și reabilitarea de-a lungul coastei. Orașul a fost fondat cu 3 secole înainte de Hristos. Situl paleogeologic de la White Rocks se află într-un mic oraș. Este situat între partea nordică a plajei centrale și gura râului Alb.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
76 m2
Suprafață utilizabilă
66.88 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00