Minunat apartament duplex cu un dormitor în frumosul complex Terra, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 11405
62,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Sârtie 10 000 m
Taxă pentru servicii 24 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un duplex spațios de 2 camere într-un complex minunat, complex Terra, în Bansko, Bulgaria. Apartamentul are o suprafață totală de 80,73m2 și este situat la parter și la primul etaj din patru etaje. Dispunere: living cu bucătărie și zonă de luat masa, dormitor, baie cu toaletă și verandă. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Preț foarte bun! Vă recomandăm!

Apartamentul este situat în complexul Terra, care este deschis tot timpul anului și oferă: recepție, lobby bar, restaurant, sală de conferințe, sală de jocuri, centru SPA cu jacuzzi, baie turcească, baie de aburi, săli de masaj, baie Cleopatra, saună, piscine exterioare și interioare. Complexul este situat în valea Razlog, înconjurat de trei dintre cei mai frumoși munți bulgari - Pirin, Rila și Rhodope. Taxa de întreținere este de 24 €/m2 pe an.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Bansko este un oraș pitoresc, cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.

Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că Bansko are de toate!

Drumeții de iarnă

Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii, în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii care variază între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni intervievate. 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un ski room la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne, de mare capacitate, transportă oaspeții rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schi nocturn.

Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, 6 teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
71 m2
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
5 km
Medic
5 km
Cafenea
550 m
Restaurant
30 m
Bar
320 m
Școală/gradiniță
580 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00