Nou, vilă de lux, 2 apartamente separate, 400 m de la mare, ŠIBENIK-BILICE

Šibenik, Bilice, Croația – ID 12183
630,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim o vilă detașată de lux cu piscină și 2 apartamente separate în satul liniștit Bilice, lângă Sibenik.

Această vilă nou construită are un design modern și oferă o combinație perfectă de confort, eleganță și împrejurimi naturale.

Vila este situată pe un teren de 448 m2 și are trei etaje: subsol, parter și primul etaj.

La subsol (35,83 m2) se află o magazie și o cameră de mașini.

Parterul (98,97 m2) include un vestibul/ hol de intrare, baie, spălătorie, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing-uri, al doilea dormitor, living/sufragerie spațioasă și bucătărie cu acces la o terasă acoperită cu pergolă, în fața căreia se află o piscină (27 m2), grădină amenajată, bucătărie de vară și duș în aer liber cu apă caldă.

Primul etaj (103,42 m2) are intrare proprie și este format dintr-un hol, spălătorie, dormitor, baie, al doilea dormitor cu baie proprie, dressing, living spațios, bucătărie și sufragerie cu ieșire la o terasă frumoasă.

Suprafața utilă totală a vilei este de 238,22 m2. La amenajarea vilei, accentul a fost pus pe selectarea materialelor și echipamentelor de calitate.

Vila este dotată cu mobilier făcut la comandă, inclusiv o bucătărie DOIMO CUCINE cu electrocasnice, o spălătorie cu mașină de spălat și uscător și mobilier de baie. De asemenea, este dotată cu echipamente cu consum redus de energie, inclusiv încălzire prin pardoseală și răcire pe un sistem de apă, panouri fotovoltaice pe acoperiș, pompe de căldură și pregătire pentru un boiler solar.

Tâmplăria exterioară este realizată din profile de tâmplărie Aluk de ultimă generație și sticlă, cu jaluzele electrice și plase de insecte. Ferestrele au protecție împotriva absorbției UV și reduc încălzirea cu 25-30%.

Piscina (încălzită) este căptușită cu plăci ceramice de înaltă calitate "Florim" în nuanță bej și dispune de electroliză pentru curățare și jeturi de hidromasaj. Curtea oferă trei locuri de parcare.

Proiectul se află în faza finală de construcție și amenajare și va fi gata pentru a fi ocupat în primăvara anului 2024.

Bilice Stubalj este un loc pitoresc în apropierea Parcului Național Krka, lângă lacul Prokljan, care este conectat la râul Krka și la mare. Această zonă oferă oportunități deosebite pentru activități de recreere și în aer liber, datorită apropierii de natură.

Dispune de conexiuni excelente de transport - este situat foarte aproape de autostradă, iar aeroporturile Zadar și Split sunt accesibile la o distanță de aproximativ 50 km.

Pentru mai multe informații despre această vilă de lux cu piscină și 2 apartamente separate și pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail. Vom fi bucuroși să vă furnizăm toate informațiile necesare și să organizăm un tur al acestei proprietăți atractive.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
500 m2
Teren
448 m2
Suprafață utilizabilă
238.22 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00