NOVALJA - Apartament cu terasă deasupra centrului orașului

Novalja, Pag, Croația – ID 11548
101,500 €
Arie 37 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 350 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Avem de vânzare un apartament pe acoperiș cu o suprafață utilă netă de 37,54 m2, situat la etajul al treilea al unei clădiri de apartamente deasupra centrului orașului Novalja.

Acest apartament oferă un hol de intrare, living cu bucătărie și sufragerie, dormitor, baie, debara și o terasă de 5,79 m2 unde vă puteți bucura de o zonă de relaxare în aer liber cu vedere.

Este complet mobilat și dotat cu aer condiționat pentru a vă face șederea cât mai plăcută.

De asemenea, apartamentul vine cu un loc de parcare, care vă asigură o parcare convenabilă chiar lângă casă.

Plaja și centrul orașului Novalja se află la doar 10 minute de mers pe jos, ceea ce face din acest apartament punctul de plecare perfect pentru aventurile dvs. de vară.

Nu ratați această ocazie excelentă de a deține un apartament în inima orașului Novalja, cu confortul și beneficiile unui trai modern.

Orașul Novalja este situat într-un golf protejat în partea de nord-vest a insulei Pag. Novalja are cel mai mare număr de unități de cazare turistică de pe insulă și cea mai bogată ofertă culturală, de ospitalitate și de divertisment. Restaurantele, cramele și bistrourile oferă un meniu variat de mâncăruri de pe insulă și specialități de pește. Barurile și sălile de dans oferă producții muzicale de diferite genuri.

În jurul Novalja există mai multe plaje naturale frumoase cu pietriș și nisip. Chiar în oraș, plajele tind să fie stâncoase sau cu chei de beton. În partea de est a Novalja se află plaja Babe, iar în golful orașului există o plajă de pietriș cu nisip, care, totuși, nu este egală cu plajele din Zrće, Caska, Planjka și Čista plaža. Există transport public spre plaja Zrće din Novalja. La sud de Novalja se află plaja de pietriș Straško.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
37 m2
Suprafață utilizabilă
35 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
290 m
Medic
270 m
Cafenea
210 m
Restaurant
180 m
Bar
180 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00