Perfect 3 camere la doar 100m de plajă, parcare subterană, Kavarna, Bulgaria

Kavarna, Bulgaria – ID 11784
111,000 €
Arie 81 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 300 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament confortabil cu trei dormitoare într-o clădire nouă, la doar 100 m de plaja din Kavarna. Clădirea a fost pusă în funcțiune în 2023. Suprafața construită este de 71 m2, suprafața totală este de 84 m2, situată la etajul al treilea din cinci etaje într-o clădire cu lift.

Apartamentul este format dintr-un hol de intrare, living cu bucătărie, două dormitoare, baie cu toaletă și un balcon cu vedere la mare și la munte. Apartamentul dispune de un loc de parcare subteran.

Apartamentul este mobilat cu bun gust și este disponibil imediat pentru a fi mutat.

Clădirea este nouă, construită cu materiale de înaltă calitate. Zonele comune sunt decorate cu stil. Clădirea dispune de lift, piscină, parcare.

O alegere excelentă pentru o vacanță liniștită la mare pentru familiile cu copii și pentru închiriere!

Taxa de întreținere este de numai 300 € pe an.

Ofertă foarte bună, foarte recomandat!

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
81 m2
Suprafață utilizabilă
74 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00