Spațioase 2 camere, la numai 200m de plaja din Primorsko, locație de top, ultimul apartament de vânzare în clădire

Primorsko, Bulgaria – ID 11997
65,000 €
Arie 59 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 77 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Posibilitatea de a vinde în rate! Vă prezentăm un frumos 2 camere, cu o suprafață totală de 59,2m2, situat la etajul trei într-o casă rezidențială din Primorsko, Bulgaria.

Dispunere: living spațios cu spațiu pentru chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă. Apartamentul va fi înlocuit cu o ușă de intrare și o balustradă pe terasă. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu o eventuală modernizare a apartamentului. Apartamentul este situat la mai puțin de 200 de metri de plaja de sud și la aproximativ 500 de metri de plaja de nord. Toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos. Taxa de întreținere este de 150 leva ( aproximativ 77 €) pe an.

Ofertă excelentă! Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Despre Primorsko. Ceea ce a fost inițial un mic sat de pescari la 50 km sud de Burgas a devenit o destinație turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi unele dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip de pe Riviera bulgară, renumite pentru nisipul alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.

Din 1994, Primorsko este deținătoarea simbolului Steagului Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plajele sau porturile de agrement care respectă standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare apă curată și reciclarea deșeurilor, iar plajele trebuie, de asemenea, să aibă acces pentru scaune cu rotile și să fie dotate cu facilități medicale, un centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimb.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
52.1 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00