Superbă vilă de 4+1 cu piscină privată și trei băi

Protaras, Cipru – ID 11641
752,000 €
Arie 250 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 600 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 2507 €
Venit anual: 4.0%

Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Noi suntem agenții exclusivi ai acestui dezvoltator și puteți obține acest proiect doar prin intermediul nostru. Nu ne plătiți niciun comision pentru intermedierea tranzacției, ci cumpărați direct de la vânzător.

Suntem lideri de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării. Consultați recenziile noastre.

În prezent, în aceste proiecte, dezvoltatorul oferă o promoție : includeți mobilier, electrocasnice și propria piscină și terasă pe acoperiș. Aceasta este o promoție pe termen limitat.

Proiectul Saint Nicolas Villas este situat în zona populară Pernera, între Kapparis și centrul stațiunii turistice Protaras. Proiectul Saint Nicolas Villas este situat în centrul localității Pernera și oferă acces direct la toate zonele din Protaras și la plajele cu steag albastru. De asemenea, este situat la doar câteva minute de centrul localității Paralimni, unde se află centrul comercial și toate serviciile publice din districtul Famagusta.

Saint Nicolas Villas este format din 21 de reședințe cu 3 și 4 dormitoare, care se remarcă prin estetica și designul lor ridicat. Fiecare reședință dispune de intimitate, piscină proprie, grădină, loc de parcare și grădină pe acoperiș cu vedere la apusurile magice de soare din Protaras.

Reședințele sunt amenajate astfel încât spațiile interioare să se îmbine perfect cu cele exterioare pentru a crea un ansamblu integrat, oferind rezidenților posibilitatea de a se bucura de toate spațiile în toate anotimpurile.

Interiorul fiecărei reședințe este proiectat cu atenție la detalii și se conformează celor mai recente tendințe de design. Interioarele minimaliste, combinate cu materiale naturale și tonuri pământii, creează un mediu liniștit care se integrează perfect în zona Protaras.

În plus față de materialele rafinate și de calitate, fiecare reședință oferă rezidenților practicitate și confort și răspunde nevoilor unui stil de viață modern, indiferent dacă aceștia o aleg pentru o locuință permanentă sau ca locuință de vacanță.

O zonă cu zeci de restaurante, baruri, cafenele și locuri de divertisment, multe dintre acestea fiind deschise pe tot parcursul anului.

În plus, locația Vilei Saint Nicolas le permite rezidenților săi accesul direct la autostrada care leagă zona de restul Ciprului. Acest lucru face ca proiectul să fie ideal fie pentru locuințe permanente, fie ca o casă de vacanță de care rezidenții săi să se bucure pe tot parcursul anului. La mai puțin de un kilometru distanță de proiect se află Paralimni Marina, care, atunci când va fi finalizată în 2024, va moderniza și mai mult zona și o va transforma într-o destinație perfectă.

Dormitoare : 3 până la 4

suprafață totală : 131 - 199 m²

Grădină pe acoperiș : 36 - 53 m²

teren : 323 - 549 m²

piscină : privată

predare : mai 2025

Ne vom ocupa de gestionarea proprietății de la început până la sfârșit. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Cumpărarea proprietății noastre nu este sfârșitul, ci doar începutul. Echipa dumneavoastră MNM.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
250 m2
Teren
550 m2
Suprafață utilizabilă
193 m2
Terasă
50 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
200 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Magazin
300 m
Medic
900 m
Cafenea
310 m
Restaurant
390 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00