Vilă de lux cu piscină, Clădire nouă, Zaton

Zaton, Croația – ID 12047
1,150,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 190 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vilă de lux cu piscină în Zaton de vânzare. Aceasta este o clădire nouă și modernă. Vila este complet mobilată și echipată. Este un design interior și exterior modern.

Casa este compusă din subsol, parter și etaj. Parterul este format din intrare acoperită, intrare/vestiar, toaletă, living cu sufragerie și bucătărie, cămară și terasă acoperită cu șemineu. Terasa de la parter este decorată cu o piscină de 32 m2. Alte scări interioare duc la mezanin, unde se află un hol, camera boilerului și spălătorie și continuă până la etajul 1. La etajul 1 se află un hol, dressing, 2 dormitoare cu baie și logie și un dormitor cu baie și terasă neacoperită. O scară interioară duce la terasa de pe acoperiș. Pe terasa de pe acoperiș există o cameră de depozitare, un coș de fum și o parte tehnică (unități de tratare a aerului exterior etc.). La subsol există o sală de sport și o saună.

Suprafața utilă totală, inclusiv piscina, este de 350,21 m2. Suprafața terenului este de 466 m2.

În curte există două locuri de parcare.

Distanța față de mare 190 m. Distanța față de centru 450 m.

Mobilierul și echipamentul complet sunt incluse în preț.

Piscina are încălzire, skimmer, căptușeală din folie.

Este o clădire nouă. Construcție din blocuri termice din cărămidă. Spumă de polistiren de 8 cm. Acoperirea podelelor este din gresie și laminat. Ferestre din plastic cu jaluzele și plase de țânțari. În camera de zi există jaluzele electrice. Încălzire electrică prin pardoseală în camera de zi, sala de sport și băi. Aer condiționat în camera de zi, dormitoare și sala de sport. Casa are, de asemenea, un coș de fum, astfel încât puteți instala o sobă pe lemne sau un șemineu. Grătar din cărămidă în grădină și pe terasa de pe acoperiș. Irigare pentru grădină.

Zaton este un mic loc turistic ideal pentru o adevărată odihnă și relaxare de stresul vieții de zi cu zi. Este situat între două orașe istorice - Nin (2 km) și Zadar (12 km).

Reprezintă o combinație unică de arhitectură dalmată, climă mediteraneană plăcută, natură conservată, patrimoniu cultural și istoric bogat și o viață cotidiană turistică plină de viață.

Plajele de nisip, umbrite de pini seculari, sunt ideale pentru familiile cu copii. Dacă doriți să găsiți liniște, mare cristalină, apă curată subacvatică, umbra pădurilor de pini, apusuri de soare de neuitat, atunci Zaton este locul ideal pentru vacanța dumneavoastră.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
466 m2
Suprafață utilizabilă
310 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
180 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
1 km
Cafenea
370 m
Restaurant
490 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
670 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00