Vilă frumoasă cu piscină și grădină, cu vedere la mare în Vodice

Vodice, Croația – ID 11912
1,400,000 €
Arie 1600 m2
Dispoziție altul
Mare 1 500 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Visul unei case perfecte poate deveni realitate cu această vilă frumoasă, situată în partea de nord-vest a orașului Vodice, pe o colină ușoară, cu o priveliște uluitoare asupra orașului și a mării.

Înconjurată de liniște și verdeață, această clădire impresionantă dispune de tot luxul pentru un sejur confortabil pe tot parcursul anului sau ca o escapadă de vacanță.

Construită în 2008 pe un teren de 1400 m2, a fost proiectată și mobilată cu grijă, având în vedere confortul maxim.

Parterul casei oferă o suprafață locuibilă brută de 125 m2, care include un garaj de 32 m2, o cameră pentru petrecerea timpului liber sau living, toaletă, cămară, cămară, camera boilerului și scara.

Primul etaj, cu o suprafață locuibilă totală de 226 m2, aduce un interior spațios și elegant.

O intrare protejată vă întâmpină într-un hol mare, de unde ajungeți în livingul conectat la terasa exterioară, ideală pentru relaxare. Bucătăria, sufrageria cu logie și baia sunt alte elemente ale acestui etaj.

Veți găsi, de asemenea, dormitoare, un birou și alte camere cu loggii care oferă o priveliște uluitoare. O galerie de 40 m2 servește drept dressing.

Vila este dotată cu încălzire modernă, aer condiționat central, ferestre și uși din lemn masiv și gresie italiană.

Piscina în aer liber de 8 x 4 m este ideală pentru reîmprospătare, fiind completată cu o zonă de plajă și un grătar în aer liber. Terasa umbrită, cu mese și scaune, este locul perfect pentru a vă bucura de o seară cu familia și prietenii.

În fața casei există o parcare pentru trei mașini, iar curtea, cu terase, include, de asemenea, zone verzi bine întreținute.

Pereții exteriori ai parterului sunt decorați cu piatră naturală cioplită, conferind casei un aspect unic și elegant. Materialele utilizate, atât la interior, cât și la exterior, sunt de cea mai bună calitate, asigurând fiabilitate pe termen lung și excelență estetică.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații prin telefon sau e-mail.

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Este situat chiar în centrul coastei croate, la 12 km de Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost împotriva soarelui puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
1600 m2
Teren
1400 m2
Suprafață utilizabilă
380 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
125 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00